Nálunk
majdnem olyan jó,
mint otthon

Nálunk
mindenkiből
előbújik a
szépség

Nálunk
nem számít
a méret

Nálunk
senki nem tudja,
milyen az
unalom

Nálunk
mindenkinek
jut elég
figyelem

Nálunk
mindig van
elég tér

Nálunk
mindenkinek lesz
barátja

Nálunk
mindenki
megértő fülre
talál


A Dogmopolite
számokban (2017. ápr.)

82 140
vendégéjszaka

99 677
napköziztetett kutyanap

79 800
kilométer megtett séta

17 301
kozmetikázott kutya

1123
kiképzett kutya

23 403
kutyanap aktív napközi

DOGMOPOLITE: az első olyan vállalkozás ma Magyarországon, amely négylábú kedvencének minden területen és élethelyzetben professzionális megoldást nyújt.

Elsődleges célunk, hogy Önnel közreműködve a lehető legmegfelelőbb gondozást biztosíthassuk kedvence számára. Sikerünket a közvetlen visszajelzések mutatják két- és négylábú ügyfeleinktől; büszkék vagyunk rá, hogy eddigi megrendelőinkből mindig mosolyt vagy farokcsóválást tudtunk kicsalni.

Szenvedélyünk a kutya; szeretjük őket és pontosan úgy bánunk megrendelőink kutyáival, mintha sajátunk lenne. Jómagunk is kutyatartók vagyunk és tökéletesen megértjük annak fontosságát, hogy háziállatát egy felelősségteljes, megbízható és szerető gondozóra bízza. Valamennyi szolgáltatásunkat sokéves tapasztalattal, kellő fizikai kondícióval rendelkező, adott területre és sokszor éppen az ügyfél kedvencének fajára specializált kolléga nyújtja – nemcsak a magas színvonal biztosítása érdekében, sokkal inkább a kutyus egészsége, kényelme, és számtalan esetben az őt körülvevő emberek, állatok és tárgyak épsége miatt is fontos mindhárom kvalitás.

Ismerje meg Magyarország legnagyobb fedett területű, legkorszerűbb kutyapanzió, -kiképző és napközi központját! »