kutya2

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

A Dogmopolite
számokban (2020. júl.)

356 910
vendégéjszaka

271 170
napköziztetett kutyanap

272 300
kilométer megtett séta

48 420
kozmetikázott kutya

5512
kiképzett kutya

62 130
kutyanap aktív napközi

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

Kutyanapközi akár reggel 7:00 óra és este 20:00 óra között a Dogmopolite korszerű napközi központjaiban (Szentendrén, Budán és Szigetszentmiklóson egyaránt) 

A Dogmopolite nagy örömmel várja kedves vendégeit szentendrei, budai és szigetszentmiklósi kutyanapközi központjaiban, ha a gazdának a napközbeni ellátás és lemozgatás munka, vagy bármely egyéb elfoglaltság miatt nem, vagy csak nehézkesen megoldható. Lepje meg Ön is kutyáját egy garantáltan unalommentes nappal teli mozgással, szocializálással, játékkal és odafigyelő, szerető kollégákkal, akik mindent megtesznek, hogy este Ön kutyáját jókedvűen, kiegyensúlyozottan vihesse haza.

A Dogmopolite nagy örömmel várja kedves vendégeit szentendrei, budai és szigetszentmiklósi kutyanapközi központjaiban, ha a gazdának a napközbeni ellátás és lemozgatás munka, vagy bármely egyéb elfoglaltság miatt nem, vagy csak nehézkesen megoldható. Lepje meg Ön is kutyáját egy garantáltan unalommentes nappal teli mozgással, szocializálással, játékkal és odafigyelő, szerető kollégákkal, akik mindent megtesznek, hogy este Ön kutyáját jókedvűen, kiegyensúlyozottan vihesse haza.

 

Így töltjük az időt a Dogmopolite kutyanapközijeiben

 

Ismerje meg Magyarország legnagyobb fedett területű, legkorszerűbb kutyapanzió, -kiképző és napközi központjait!

Tovább olvasom »

 

Létesítményeink a következő funkciókkal rendelkeznek:
 • Több mint 350-400-900 négyzetméter fedett, fűtött csarnok és egyéb terület
 • 150-200-300 négyzetméter beltéri napközi és tomboló pálya játszóvárral
 • 4 különböző hőmérsékletű panziós helyiség összesen 250-300-400 négyzetméteren
 • Recepciós és tanácsadói részleg
 • Biztonsági zsiliprendszerek
 • Egész napos foglalkozás kiképző és felügyelő kollégákkal (összesen 5, foglaltság esetén ennél több, rotációban dolgozó kolléga)
 • Korszerű légtechnikai berendezések
 • Alvás matracokon vagy kutyaágyakon, karámban vagy azon kívül, kutyaházban, körbezárt vagy szabad területeken, kennelben
 • Napközis szolgáltatások: játék, mozgás, tanulás fedett, nagy területeken
 • Kapacitás és igény szerint házon belüli egyéni vagy csoportos oktatás
 • 3 kategóriás, vagy egyedi, akár hozott táplálékos étrend
 • Látogatás, el- és visszahozatal reggel 7:00 és este 20:00 óra között, illetve reggel 8:00 és este 20:00 óra között (hétvégén)
 • Garantált játék, foglalkozások és mozgás
 • Hivatalos hatósági működési engedély
 • Hivatalos veszélyes hulladék-elszállítás a környezet megóvásáért
 • ...és még annyi minden más!

 

 

Emellett a rég bevált Dogmopolite pluszok:
 • Központjaink rendelkeznek a légszelesebb panzióztatási lehetőséggel: alvás matracokon vagy kutyaágyakon, karámban vagy azon kívül, kutyaházban, körbezárt vagy szabad területeken, kérésre kennelben.
 • Teljes ellátás minőségi, professzionális kutyatápokkal.
 • A kutyusok el- és visszaszállítása a megrendelő lakhelyére (Buda<>Buda: 4000 Ft, Buda<>Pest, valamint Szentendre, Szigetszentmiklós<>Budapest és előváros: 5000 Ft irányonként).
 • A kutyusok felügyeletét professzionális kiképzők, illetve felügyelők végzik, aki emellett már az első találkozás során is szakszerű felvilágosítást nyújtanak.
 • A panzióztatott kutyák díjmentesen igénybe vehetik napközi szolgáltatásunkat, amelynek keretén belül egész napot felügyelővel mozogva, tanulva, szocializálódva töltik többi kutyatársukkal.
 • Tekintettel arra, hogy kiképző kollégák végzik a felügyeletet, sokszor fény derül viselkedési zavarokra, egyéb problémákra, amelyre minden esetben megoldási javaslatot nyújtunk.
 • Munkatársaink a kutya átvétele során részletes megrendelőlapon és kutya-adatlapon regisztrálnak valamennyi információt a kutya és gazdája szokásainak és az egyéb tudnivalóknak a pontos rögzítéséért és visszakereshetőségéért.
 • Szakmai felelősség-biztosítás 10 millió Ft összegig.
 • IACP (International Association of Canine Professionals, Florida, USA), UK-BDGA (British Dog Groomers' Association), UK-UKCA (UK Kennel & Cattery Association), UK-PSA (UK Pet Services Association)-tagságok azok valamennyi szakmai követelményeivel
 • Óriási adag figyelem, szeretet, mozgás, játék, társaság és szakértelem.

 

Ellátás

A Dogmopolite-nál az alapszintű ellátás is prémium minőségű, ezen kívül cégünk sok szeretettel várja a tüzelő kutyákat is!

További fontos információk szolgáltatásunkról »

Érdeklődjön az ellátás felől! A Dogmopolite-nál az alapszintű ellátás is (Brit), amelyet a panzióztatás díja tartalmaz, prémium minőségű. Az általunk kínált prémium (Acana) és szuper-prémium (Orijen) tápok pedig a piacon egyenesen legjobb minőségű, protein- és hústartalomban kiemelkedő minőségű, professzionális tápok.

 

 minosegiTapok

 

Tüzelő kutyák napköziztetése

Cégünk sok szeretettel várja a tüzelő kutyákat is! Minden gazdi tudja, hogy a tüzelő kutyák számtalan kellemetlenség forrása lehetnek. A kertes házban élők egyrészt amiatt aggódnak, hogy váratlan vendég érkezik kedvencéhez. A lakásban élők a higiéniai kihívásoknak kell, hogy eleget tegyenek. Séta közben pedig valamennyi gazda a túlontúl aktív kan kutyákkal való találkozást próbálja elkerülni, néha mindezt sikertelenül. Számunkra a tüzelő kutyák nem jelentenek problémát. Szeparáltan, barátságos körülmények mellett tartjuk őket. A tulajdonos mindig biztos lehet benne, hogy kutyáját eredeti állapotában kapja vissza. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a tüzelő kutyák után cégünk a normál napköziztetési díjhoz képest 50%-os felárat számít fel.

 

Fontos tudnivalók, ha kutyánk közösségbe kerül (a kennelköhögéssel kapcsolatban)

nobivac

Tekintettel arra, hogy panziónkban és napközinkben a kutyák közösségbe kerülnek, és országosan évente 1-2 alkalommal járvány alakul ki, az alábbi információkat kérjük, szíveskedjenek figyelembe venni, és – saját belátás szerint – ennek fényében eljárni.

A kombinált oltás a kennelköhögés kialakulásáért felelős kórokozók csupán egy része ellen véd (szopornyica vírus, adenovirus, egyes oltások esetén parainfluenza vírus). Ennek kibővítéseként a Parainfluenza vírus és a Bordetella brochiseptica ellen olthatók a kedves kutyavendégek. Ez történhet injekciós úton (Pneumodog, alapoltás akár 4-6 hetes korban, 2-3 hét múlva ismétlő, majd évente emlékeztető) vagy (preferált) intranazális módon (Nobivac KC, akár 3 hetes kortól, védettség 3-4 nap alatt kialakul Bordetella ellen, évente kell ismételni). Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy a védelem ellenére, a betegség jellegéből fakadóan (ritkább kórokozók is hordozhatók lehetnek), a minimális kockázat (és maximális higiénia) ellenére a kutya kutyaközösségben megbetegedhet. A betegség sokszor magától is elmúlik, akárcsak az embereknél a megfázás. Köhögéscsillapítókkal, gyulladáscsökkentőkkel, hurutoldókkal, vitaminokkal, immunerősítő szerekkel, esetenként antibiotikummal ugyanakkor a betegség lefolyása gyorsítható és a köhögési tünetek enyhíthetők. 

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyakozmetikusok Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink