dog

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

A Dogmopolite
számokban (2019. máj.)

240 441
vendégéjszaka

194 650
napköziztetett kutyanap

165 500
kilométer megtett séta

39 540
kozmetikázott kutya

3158
kiképzett kutya

45 420
kutyanap aktív napközi

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

Legfontosabb szempontunk a megfelelő gondozás és szolgáltatás biztosítása kedves négylábú ügyfeleink számára. Ebből kiindulva igen fontos a legalkalmasabb és legmegbízhatóbb munkatársak alkalmazása, hiszen tudjuk, hogy kedvencünk idegenekre való rábízása sokszor aggodalommal és bizalmatlansággal töltheti el a gazdikat.

Szolgáltatásainkat többéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak végzik, akik saját maguk is kutyatartók, sőt, talán többek is ennél – a kutya mindennapjuk középpontja, életük szenvedélye, valódi kutyarajongók. A mi célunk, hogy ebben a szeretetben és odaadásban részesíthessük az Ön kutyáját is.

A szeretet és odaadás ugyanakkor csak egy szempont, hiszen mindemellett a gazdik sokszor (számunkra természetesen) speciális igényekkel keresnek fel minket. Legyen szó sajátos kiképzési vagy nevelési elvárásokról, viselkedési zavarok kezeléséről vagy a kutyus egészségének megőrzéséről, felkészült és naprakész információkkal rendelkező munkatársaik gondos felmérés után a legmegfelelőbb szolgáltatást dolgozzák ki ügyfeleink számára.

Munkatarsaink

A szolgáltatás szakmai tartalma mellett a rugalmasság a másik nagyon fontos szempont, hiszen ügyfeleink körét a nehezen kimozduló idősektől egészen a gyakran hetekig elfoglalt és külföldön tartózkodó üzletemberek és diplomaták teszik ki; igyekszünk az időbeni beosztást, a szolgáltatást és az anyagiakat illetően is rugalmasan kezelni kedves ügyfeleink elvárásait.

 

Cégvezetés

Gárdos Péter

Gárdos Péter

Péter a Dogmopolite ügyvezetéséért felelős. Ausztriai érettségiét követően – Magyarországra visszatérve – a vendéglátóipari főiskolán szerzett idegenforgalmi BA, a Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdasági MA, majd a CEU-n MBA diplomát. Szakmai pályafutása során több vállalat ügyvezető igazgatói posztját is betöltötte. Magyarországi, ausztriai, svájci, valamint spanyolországi (országok, ahol huzamosabb ideig élt) munkatapasztalattal rendelkezik.

Kutyafelügyelő, -sétáltató, -kiképző és -kozmetikus kollégáink bemutatása

Cseke Lili
Lili

Lili gyerekkora óta mindig is kutyatartó és lótartó volt. Jelenleg is három kutya és három ló büszke tulajdonosa. Panziós munkája mellett menhelyekre jár kutyákat sétáltatni szabadidejében, emellett rendszeresen ideiglenes befogadó. Kutyás programok, versenyek gyakori résztvevője. Saját kutyáival valamennyi iskolát elvégezte. Lili 2017 óta a Dogmopolite tagja, ahol a kutyák maximális szinten történő kiszolgálása elkötelezett célja.

Balogh Gerda
Gerda

Gerda kiskora óta állatrajongó. 6 évesen kapta kutyáját, Gombit, akivel együtt nőttek fel és 14 csodálatos évet töltöttek együtt. 2018 szeptemberében egy betegség miatt Gombi örökre elaludt, ami nagyon megviselte a családot, de Gerda kutyák és lovak iránti szeretete töretlen. Jelenleg a szentendrei panziós kutyusok és lova, valamint egy akita inu enyhítik a hiányt.

Andrássy Krisztina
Krisztina

Krisztina imád lovagolni, emellett érdekli az akvarisztika, a rágcsálók, de leginkább a kutyák – ez az élete. Sokáig állatorvosi asszisztens volt, manapság a problémás kutyákkal való foglalkozás érdekli leginkább. Kutyakiképző, munkakutya-bíró, állatmentő; állatokat rehabilitál, majd gazdikat keres nekik. Fókuszában a kutyák csoport-dinamikája, valamint a kutya-gazdi kapcsolatának vizsgálata áll.

Kurucz Kata
Kata

Katának kiskora óta kutyái voltak, köztük kuvasz, majd újfundlandi. Jelenleg három kutyával él, két bichon havanese és egy amerikai pitbull terrier a család tagja. Kata szívén viseli az elhagyott kutyák sorsát és tesz is értük. 2016-ban végezte el az állatorvosi asszisztensi végzést, jelenleg pedig a kutyakozmetikusi diploma megszerzésén dolgozik. 2017 óta erősíti a Dogmopolite kutyapanzió csapatát.

Gärtner Dóra
Dóra

Dórának egészen kiskorában megmutatkozott az állatok iránti szeretet, ami azóta évről évre csak nő. A gondoskodás és a segítségnyújtás irányukba meghatározó részévé vált az életének. Jelenleg Dóra ugyan egy tengerimalac tulajdonosa, de hamarosan ismét boldog kutyagazdi lesz. Szerencsésnek mondhatja magát, mert munkája egyben hobbija is, így mindig mosollyal az arcán lép be a Dogmopolite kapuján: Dóra a budai panziónkat erősíti.

Vincze Nikoletta
Niki

Niki sétáltatóként kezdte cégünknél, de egy lehetőséget kihasználva budai panziónkban helyezkedett el. A kutyákat imádja, körülöttük forog világa. Mindig is kutya- és cicatulajdonos volt. Később rágcsálók is beléptek a körbe. 21 évesen örökbe fogadta Jaffar kutyust, majd a másodikat, Mágnest. Rendszeresen járnak kutyaiskolába. Niki 16 éves kora óta önkénteskedik állatotthonokban is, mert szívügye a kutyusok sorsa.

Major Edina
Edina

Edina gyermekkora óta rajong az állatokért, mindig is velük szeretett volna foglalkozni. A Dogmopoliteban betöltött munkaköre mellett állatorvosi tanulmányokat folytat. Saját kutyája Gina, 12 éves németjuhász, akivel túrázik, kirándul, táboroz, versenyez. Emellett egy csökönyös, de végtelenül kedves ló, Matyi és egy minden lében kanál, igazi bajkeverő, háromlábú mentett cica, Lackó színesítik a mindennapjait.

Tóth Andrea
Andrea

Gyermekkorába lakásban csak macskát és rágcsálókat tarthatott, pedig minden vágya volt egy kutya; ez hamarosan meg is valósult. Azóta szinte minden méretű kutyája volt, egészen a pekingi palotakutyától az amerikai bulldogig. Jelenleg 5 kutya színesíti családja mindennapjait. Angol agaruk és német vizslájuk vadászkutyaként aktívan dolgoznak, két francia bulldog és a kölyök amerikai staffordshire terrier pedig társként vannak mellette.

Szokol Lilla
Lilla

Lilla amióta az eszét tudja, rajong az állatokért. Mindig volt a családjában kutya, mentvények, ideiglenes befogadottak és olyanok, akik a mai napig velük maradtak. Első saját kutyájával ismerte meg az igazi kutyás életet, a kutyaiskolát, képzéseket, edzéseket és persze az agility-t. Azóta eltelt években a lelkesedése hobbija életformává vált. Jelenleg a fiatal border colliejával sportol aktívan, agility, flyball és frisbee téren versenyez.

Blaskó Fruzsina
Fruzsina

Fruzsi gyermekkora óta nagy kutyás – és lovas. Két mentett kutyája, valamint egy – nem mentett – lova van. Aktívan lovagol. 2014-ben Fruzsi megszerezte a kutyakozmetikusi diplomát, később, 2017-ben pedig az állatorvosi asszisztensi végzettséget. 2019-ben a kutyakiképző diplomát szerzi meg. Fruzsi a Dogmopolite budai panziójának csapatát erősíti, és aktívan hozzájárul a vendég magas szintű kiszolgálásához.

Dobi Ágnes
Ági

Amióta Ági az eszét tudja, mindig is kutyák vették körül. Három örökbefogadott kutyus büszke tulajdonosa. Ági szívén viseli a gazdátlan állatok sorsát, ezért, ahol csak tud, segít rajtuk. Ebből kifolyólag már többször is volt ideiglenes befogadó, így segítve többükön. Ági a budai kutyapanzió és kutyanapközi megbecsült csapattagja, ahol azon dolgozik, hogy kedves vendégeink minél jobban érezzék magukat.

Palotai Szonja
Szonja

Szonja már gyerekkora óta óriási kutyarajongó, anélkül számára nem világ a világ. Szakmáját tekintve diplomás ápolóként végzett a Szegedi Tudományegyetemen 2006-ban. Miután Budapestre költözött, önkéntesként dolgozott egy menhelyen, itt tanult meg igazán sokat a kutyákról. 2016 év eleje óta a Dogmopolite aktív kutyanapközi csapatának tagja. Imádja a napközi adta szabadságot.

Baranyai Bernadett
Bernadett

Bernadett állatok mellett nőtt fel, jelenleg három kutya (közepes és nagytestűek) és két macska büszke tulajdonosa. Valamennyi háziállata mentett, emellett Bernadett rendszeresen támogatja a menhelyeket is. Hétvégeken kutyaiskolába járnak, hogy kutyái még képzettebbek legyenek, hiszen Bernadett családtagként tekint rájuk. A Dogmopolite kutyasétáltató csapatában megbecsült tagja.

Néma Orsolya
Orsolya

Orsolya vidéken nőtt fel, az állatok közelsége természetes volt, olyannyira, hogy egy kuvasz szőrébe kapaszkodva tanult meg járni. A felnőttkor „elsodorta”, ha nem is kutyája, de cicája azért volt. Így kutyák nélkül nem volt kerek azonban az élete, és elvégezte a kutyakozmetikus iskolát, és lett egy Shetlandi juhászkutyája. A fajta szerelmese lette. Orsolya a Dogmopolite kutyakozmetikus csapatának tagja.

Fergencs Lívia
Lívia

Lívia 14 éves korától kezdve több évet dolgozott menhelyeken, azóta foglalkozik kutyákkal. 2018 elején lett a Dogmopolite sétáltató csapatának tagja. Lívia imádja, hogy olyan dolgot csinálhat, amit tényleg szeret, munkája egyben hobbija. Saját kutyája és a menhely mellett megtanulta, hogyan kommunikál a kutya és mi hogyan kommunikálhatunk velük; számára a kutyákkal való foglalkozás kikapcsolódás.

Surányi Petra
Petra

Gyerekkora óta rajong az állatokért; sokszor felügyelte barátok kutyáit, majd megjelent életében Bodza, egy 8 hónapos kis keverék kölyökkutyus; vele tanulta meg a felelős kutyatartás csínját-bínját. Az alapengedelmességi képzését viszonylag hamar elkezdte. Segítségére a pozitív megerősítés módszer és a klikker voltak, és a mai napig azok. Odafigyel a kutyák szellemi, mentális és fizikai fejlődésére. 2016-ban csatlakozott kutyasétáltató csapatunkhoz.

Pénzes Lilla
Lilla

Lilla számára a kutyasétáltatás nem munka, hanem a világ legjobb hobbija. Egész nap kutyákkal lenni, szép helyeken sétálni a szabad levegőn, új embereket megismerni – számára ez az igazi időtöltés. Lilla kiskora óta kutyákkal van körülvéve, barátok, rokonok, ismerősök kutyáit rendszeresen sétáltatta, felvigyázta. 2017 óta dolgozik cégünknél és lelkesen erősíti sétáltató csapatunkat.

Fekete Andrea
Andrea

Andrea gyermekkora óta kutyák között nőtt fel, mindig fontos szerepet töltöttek be hétköznapjaiban a kutyákkal való kapcsolat. 3 éve sétáltat kutyákat, és a legjobban azt szereti munkájában, amikor hosszú távon a kutyák tanításának eredménye jól láthatóvá válik. Szereti a kutyákkal való munkát, kikapcsolja és mindig feltölti. Andrea tervezi a kiképzői vizsga letételét, illetve a szakszerű tenyésztés elsajátítását.

Tieger Szilvia
Szilvi

12 éves korában kapta Szilvi első kutyáját: Nanát, a keverékkutyust. 2 évig képezte. Utána képzésre kapott egy németjuhász szukát, Trudit. 1 évig tartotta a „kurzust”. Szűcs Adrienntől ezt követően megkapta a következő németjuhász kutyáját, Gigit, ami után már sorra érkeztek a képzésre váró kutyák. A Duhajdombi kutyasuliban kezdte a kutyakiképzést, immár 11 éve kiképző. Azóta BH1 kategóriában 1. és 2. helyezett is volt. Szilvi Kiképző csapatunk értékes tagja.

Ternák Szilvia
Szilvia

Szilvia egyszerűen imádja az állatokat, három Bedlington terrier büszke tulajdonosa. Kutyakozmetikusi diplomáját még 1995-ben szerezte meg a híres Szűcs Mariktól, természetesen kiváló eredménnyel. Munkája egyben szenvedélye. A legnevesebb versenyek rendszeres résztvevője mind Magyarországon, mind külföldön. Szilvia 2018-ban csatlakozott a Dogmopolite kutyakozmetikusok csapatához a Sugár üzletközpontban.

Tóth Fanni
Fanni

Fanni gyermekkora óta kutyatartó, rajong a kutyákért. Munkája egyben a szenvedélye is. 2014-ben szerezte meg a kutyakozmetikus diplomáját, gyakorlati ismereteit 2 év franciaországi kozmetikusi munkával egészítette ki. Tudását folyamatosan fejleszti szemináriumok, tanfolyamok, versenyeken való részvétellel. Jelenleg két kutyus (német juhász és beagle) boldog tulajdonosa.

B Toth Sarolta
Saci

2007-ben végzett mint kutyakozmetikus, kitűnő eredménnyel. Kutyákkal 18 éve foglalkozik. Törpeuszkárral kezdte, majd ezt követően boxer-fanatikus lett, ami a mai napig nem változott. Saci kedvencei közé tartozik még a westie. Sportkutyázik, flyballozik, engedelmességi oktatást is végez – Saci kutyakiképző is egyben: Budapest-szerte több kutyaiskolában is volt oktató, amíg nem váltott teljes időben a kutyakozmetikusi pályára.

Katona Kinga
Kinga

Gyermekkora óta „állatbolond”: 9 éve kutyát és cicát egyaránt tart, akiket rendszeresen kozmetikáz. Állatorvosi könyveket, szakkönyveket olvas, fontos számára a szakmai fejlődés. Rendezvények, kiállítások látogatója. 2010-ben végzett kutyakozmetikus, aki a Dogmopolite csapatában a legjobbak közé fejlődött. Kedvenc fajtái a schnauzer és a vizsla. Nyírni és trimmelni egyaránt nagyon szeret és kíválóan tud is.

Szén Terézia
Terézia

Terézia tizenkét éves kora óta saját kutyával rendelkezik. 2001 óta Airedale Terrierek tulajdonosa, és az ő kozmetikázásuk során döntötte el, hogy ezt a szakmát választja. 2016. januárban végezte el a kutyakozmetikusi, valamint rehabilitációs kutyamasszőr-képzést. Évek óta vakvezető kutyákat támogat. A sok gyakorlat, szemináriumok és továbbképzéseknek köszönhetően Teréz az egyik legjobb kutyakozmetikus.

Kenyeres Anna
Anna

Anna több, mint 10 éve készít fel Pulit, illetve Kerry Blue Terriert kiállításokra, és lassan egy évtizede dolgozik hivatalosan is kutyakozmetikuskent. Saját kutyáival megfordult már agility, dog dancing, frisveeversenyeken, illetve kutyakiállításokon. Dolgozott, tanult itthon, az Egyesült Államokban és Spanyolországban. Tudását folyamatosan bővíti szemináriumok, versenyeken.

Dúl Klaudia
Klaudia

Klaudia gyermekkora óta óriási állat, de leginkább kutyabarát, ezért hamar úgy döntött, hogy főállásban is ezzel szeretne foglalkozni. 2010-ben elvégzete a kozmetikai tanfolyamot és azóta is kutyakozmetikázással foglalkozik, megszakítás nélkül. Jelenleg öt brazil masztiffal él, velük hazai és nemzetközi kiállítások rendszeres látogatója. Klaudia, az ország egyik legjobb kozmetikusa, az állatvédelem fáradhatatlan támogatója.

 

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyakozmetikusok Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink