dog

ajandekutalvany

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2018. dec.)

185 345
vendégéjszaka

167 320
napköziztetett kutyanap

145 300
kilométer megtett séta

36 340
kozmetikázott kutya

2654
kiképzett kutya

45 420
kutyanap aktív napközi

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

Legfontosabb szempontunk a megfelelő gondozás és szolgáltatás biztosítása kedves négylábú ügyfeleink számára. Ebből kiindulva igen fontos a legalkalmasabb és legmegbízhatóbb munkatársak alkalmazása, hiszen tudjuk, hogy kedvencünk idegenekre való rábízása sokszor aggodalommal és bizalmatlansággal töltheti el a gazdikat.

Szolgáltatásainkat többéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak végzik, akik saját maguk is kutyatartók, sőt, talán többek is ennél – a kutya mindennapjuk középpontja, életük szenvedélye, valódi kutyarajongók. A mi célunk, hogy ebben a szeretetben és odaadásban részesíthessük az Ön kutyáját is.

A szeretet és odaadás ugyanakkor csak egy szempont, hiszen mindemellett a gazdik sokszor (számunkra természetesen) speciális igényekkel keresnek fel minket. Legyen szó sajátos kiképzési vagy nevelési elvárásokról, viselkedési zavarok kezeléséről vagy a kutyus egészségének megőrzéséről, felkészült és naprakész információkkal rendelkező munkatársaik gondos felmérés után a legmegfelelőbb szolgáltatást dolgozzák ki ügyfeleink számára.

Munkatarsaink

A szolgáltatás szakmai tartalma mellett a rugalmasság a másik nagyon fontos szempont, hiszen ügyfeleink körét a nehezen kimozduló idősektől egészen a gyakran hetekig elfoglalt és külföldön tartózkodó üzletemberek és diplomaták teszik ki; igyekszünk az időbeni beosztást, a szolgáltatást és az anyagiakat illetően is rugalmasan kezelni kedves ügyfeleink elvárásait.

 

Cégvezetés

gardospeter

Gárdos Péter

Péter a Dogmopolite ügyvezetéséért felelős. Ausztriai érettségiét követően – Magyarországra visszatérve – a vendéglátóipari főiskolán szerzett idegenforgalmi BA, a Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdasági MA, majd a CEU-n MBA diplomát. Szakmai pályafutása során több vállalat ügyvezető igazgatói posztját is betöltötte. Magyarországi, ausztriai, svájci, valamint spanyolországi (országok, ahol huzamosabb ideig élt) munkatapasztalattal rendelkezik.

Kutyafelügyelő, -sétáltató, -kiképző és -kozmetikus kollégáink bemutatása

Dorka
Dorka

10 éves kora óta kutyatartó. Elvégezte az Ebrendész, majd a habilitációs kutyakiképző szakokat. Számtalan alkalommal vett részt szakmai programokban. Személyi segítő és terápiás kutyák kiképzése volt fő feladata, mielőtt a Dogmopolitehoz csatlakozott. Emellett Dorka több mint 4 évig a Rex Kutyaotthonban segédkezett, ahol rehabilitációs és felelős állattartási programokat vezetett, táborokat szervezett.

Dobos Éva
Évi

Évi 2014 óta tagja a Dogmopolite-nak, kutyasétáltatással és –felügyelettel foglalkozik. Imádja a kutyákat, és hamarosan a kutyakiképzésbe is belekezd. 13 évig volt egy 13 éves német juhász (Jerry Lee) hűséges társa, emellett rengeteg cicája volt, akiket az utcára kitéve vitte haza és mentett meg. Évi kedvencei a nagytestű kutyák, mint például a golden retriever, a labrador és a német juhász. 

Pelle Balázs
Balázs

Balázst gyermekkora óta kutyák vették körül, édesapja kutyás járőr és kiképző. Komolyan kutyákkal 2010 óta foglalkozik; örökbefogadott egy keverék foxit. Profi kutyatenyésztő. Kereső mentőkutyák, terápiás kutyák, és sportkutyák tenyésztője, képzője. Állategészség és -viselkedés szakértő. Három kutyával él együtt, ami már-már életmód. 2010 óta agilityzik, kutyás tereléssel és frizbizéssel foglalkozik, emellett városi kutyakiképző.

Ribai Reka
Réka

Gyermekkora óta kutyatartó. Gyakorlatilag gyermekkora óta IPO-versenyek rendszeres résztvevője, általában német juhász kutyájával, emellett francia bulldog tenyésztő. Jelenleg négy kutya (két német juhász, egy belga juhász és egy francia Bulldog) büszke tulajdonosa. Réka rendszeresen jár továbbképzésre, szemináriumokra, hogy tudását a lehető legjobban elmélyítse, fejlessze.

Szokol Lilla
Lilla

Lilla amióta az eszét tudja, rajong az állatokért. Mindig volt a családjában kutya, mentvények, ideiglenes befogadottak és olyanok, akik a mai napig velük maradtak. Első saját kutyájával ismerte meg az igazi kutyás életet, a kutyaiskolát, képzéseket, edzéseket és persze az agility-t. Azóta eltelt években a lelkesedése hobbija életformává vált. Jelenleg a fiatal border colliejával sportol aktívan, agility, flyball és frisbee téren versenyez.

Kovács Réka
Réka

Réka 2010 óta lelkes tanulója a szakmának, kutyájával az év óta jár a kutyaiskolába, ahol már 2011-ben bekerült a bemutatócsoportba. 2011-ben Réka elvégezte az Állatvédőr képzést, és ugyanettől az évtől kezdve a Westie Rescue Hungary-ben is segít. Kedvenc szerzői Jan Fennel, Cesar Millan és Kyra Sundance.

Batyanek Réka
Réka

Réka falun nőtt fel, így már egészen kicsi kora óta volt saját kutyája; őt és ismerősei kutyáját szabadidejében rendszeresen sétáltatta. 2016 szeptembertől kezdte meg állatorvosi asszisztens tanulmányait, 2017-ben pedig a kutyaoktató és terápiás kutyakiképző tanfolyamot kezdi el. Réka 2016-ban csatlakozott hozzánk, és lelkes, hozzáértő és szeretetreméltó munkatársként a kutyasétáltató csapatunkat erősíti.

Surányi Petra
Petra

Gyerekkora óta rajong az állatokért; sokszor felügyelte barátok kutyáit, majd megjelent életében Bodza, egy 8 hónapos kis keverék kölyökkutyus; vele tanulta meg a felelős kutyatartás csínját-bínját. Az alapengedelmességi képzését viszonylag hamar elkezdte. Segítségére a pozitív megerősítés módszer és a klikker voltak, és a mai napig azok. Odafigyel a kutyák szellemi, mentális és fizikai fejlődésére. 2016-ban csatlakozott kutyasétáltató csapatunkhoz.

 
Lizicska Dóra
Dóra

Dóra a kezdetek óta óriási állatbarát, különös tekintettel a kutyákra. Először menhelyen segédkezett önkéntesként, majd 2015 januárjában örökbe fogadta az első kutyáját. Együtt elvégezték az alapfokú vezethetőségi tanfolyamot a kutyaiskolában, ezt követően számos trükköt tanultak meg. Dóra jelenleg ideiglenes gazdiként rehabilitál egy súlyosan bántalmazott kutyát, akit hamarosan örökbe fogad. A Dogmopolite sétáltató csapatához 2016 februárjában csatlakozott.

csalaheni
Hetti

Hetti 2015-ben csatlakozott a Dogmopolite pesti kutyakozmetika csapatához. Az állatok felé végtelen türelemmel és szeretettel rendelkezik, hivatása egyben szenvedélye. Közel 15 éves aktív kutyakozmetikusi tevékenysége alatt a fejlődésre mindig nyitott, a mai napig továbbképzések rendszeres résztvevője. Szűcs Marikától szerezte diplomáját, manapság a legjobb kozmetikusok egyikeként ismert.

Tóth Fanni
Fanni

Fanni gyermekkora óta kutyatartó, rajong a kutyákért. Munkája egyben a szenvedélye is. 2014-ben szerezte meg a kutyakozmetikus diplomáját, gyakorlati ismereteit 2 év franciaországi kozmetikusi munkával egészítette ki. Tudását folyamatosan fejleszti szemináriumok, tanfolyamok, versenyeken való részvétellel. Jelenleg két kutyus (német juhász és beagle) boldog tulajdonosa.

B Toth Sarolta
Saci

2007-ben végzett mint kutyakozmetikus, kitűnő eredménnyel. Kutyákkal 18 éve foglalkozik. Törpeuszkárral kezdte, majd ezt követően boxer-fanatikus lett, ami a mai napig nem változott. Saci kedvencei közé tartozik még a westie. Sportkutyázik, flyballozik, engedelmességi oktatást is végez – Saci kutyakiképző is egyben: Budapest-szerte több kutyaiskolában is volt oktató, amíg nem váltott teljes időben a kutyakozmetikusi pályára.

Katona Kinga
Kinga

Gyermekkora óta „állatbolond”: 9 éve kutyát és cicát egyaránt tart, akiket rendszeresen kozmetikáz. Állatorvosi könyveket, szakkönyveket olvas, fontos számára a szakmai fejlődés. Rendezvények, kiállítások látogatója. 2010-ben végzett kutyakozmetikus, aki a Dogmopolite csapatában a legjobbak közé fejlődött. Kedvenc fajtái a schnauzer és a vizsla. Nyírni és trimmelni egyaránt nagyon szeret és kíválóan tud is.

Szén Terézia
Terézia

Terézia tizenkét éves kora óta saját kutyával rendelkezik. 2001 óta Airedale Terrierek tulajdonosa, és az ő kozmetikázásuk során döntötte el, hogy ezt a szakmát választja. 2016. januárban végezte el a kutyakozmetikusi képzést, és abban az évben a rehabilitációs kutyamasszőr diplomát is megszerezte. Évek óta vakvezető kutyákat támogat és a programokban mint önkéntes kölyöknevelő vesz részt. A sok gyakorlat, szemináriumok és továbbképzéseknek köszönhetően Teréz az egyik legjobb kutyakozmetikus.

Kenyeres Anna
Anna

Anna több, mint 10 éve készít fel Pulit, illetve Kerry Blue Terriert kiállításokra, és lassan egy évtizede dolgozik hivatalosan is kutyakozmetikuskent. Saját kutyáival megfordult már agility, dog dancing, frisveeversenyeken, illetve kutyakiállításokon. Dolgozott, tanult itthon, az Egyesült Államokban és Spanyolországban. Tudását folyamatosan bővíti szemináriumok, versenyeken.

Kovács Mónika
Mónika

Mónika gyerekkora óta szenvedélyesen szereti az állatokat. 6 éves kora óta mindig volt kutyája. 10 évesen kapta az első kozmetikázást igénylő kutyáját, egy Angol Cocker spánielt; akkor eldöntötte, hogy kutyakozmetikus lesz. 2008 nyarán sikeresen le is tette a vizsgát, azóta lelkesedése egyre csak nőtt. Igazi profinak számít a szakmában. Jelenleg négy kutyája van (három Saluki és egy Yorkshire terrier).

Ternák Szilvia
Szilvia

Szilvia egyszerűen imádja az állatokat, három Bedlington terrier büszke tulajdonosa. Kutyakozmetikusi diplomáját még 1995-ben szerezte meg a híres Szűcs Mariktól, természetesen kiváló eredménnyel. Munkája egyben szenvedélye. A legnevesebb versenyek rendszeres résztvevője mind Magyarországon, mind külföldön. Szilvia 2018-ban csatlakozott a Dogmopolite kutyakozmetikusok csapatához a Sugár üzletközpontban.

Dúl Klaudia
Klaudia

Klaudia gyermekkora óta óriási állat, de leginkább kutyabarát, ezért hamar úgy döntött, hogy főállásban is ezzel szeretne foglalkozni. 2010-ben elvégzete a kozmetikai tanfolyamot és azóta is kutyakozmetikázással foglalkozik, megszakítás nélkül. Jelenleg öt brazil masztiffal él, velük hazai és nemzetközi kiállítások rendszeres látogatója. Klaudia, az ország egyik legjobb kozmetikusa, az állatvédelem fáradhatatlan támogatója.

 

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyakozmetikusok Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink