kutya2

ajandekutalvany

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2018. jún.)

115 321
vendégéjszaka

121 560
napköziztetett kutyanap

105 300
kilométer megtett séta

23 570
kozmetikázott kutya

1954
kiképzett kutya

34 501
kutyanap aktív napközi

Rólunk Mondták

A pesti napközit használom, mert közel van, és korábban, mire hazaértem, rendrakással kezdtem az estét – mindent megrágott a kutya és a szomszédok is panaszkodtak az ugatásra. Ennek szerencsére vége.

Nehéz természetű a kutyánk, ezért szükség volt egy oktatóra. Elején lassabban haladva, de 8-10 alkalom után már radikálisan megváltozott kutyánk viselkedése. Valóban ért hozzá a kolléga.

Ami nagyon kényelmes, hogy érte jönnek és vissza is hozzák, ha panzióztatás kell. Ez nagy segítség, mert nehezen mozgok és nincs autóm. Emellett én mondom meg, mikor kérem a szállítást.

Ha már kutyapanziót kell választani, mindenképpen ezt ajánlanám. Egyedülálló, hogy ott is laknak, folyamatos a felügyelet és értenek is hozzá. Nagyon tiszta, boldog kutyust kaptam vissza.

Iszonyú neveletlen volt a kutyánk, elrontottuk korábban. 8 hete elkezdtek nálunk oktatni, leginkább minket, azóta az együttélés sokkal könnyebb, tudja már a helyét Vezér, ez nekünk óriási segítség.

Közép uszkárommal mindig a pesti szalonba járunk. Uszkárt nekem még senki nem nyírt úgy, mint a Dogmopolite kollégái, tény, hogy megkérik az árát. Az eredményen ez viszont meg is látszik.

A budai kozmetikát használom, és Alfi imádja a lányokat. A sampon, amit használnak, sehol máshol nem kapható, és hetekig illatosak tőle. A másik, hogy gyönyörűen nyírnak, kifogástalan. Ajánlom!

Aktív napköziztetem a kutyámat, mert akkora a mozgásigénye. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen szolgáltatás, de nagyon jó, hogy ki se kell tenni a lábam. Mindig jönnek érte, és jól lefárasztva hozzák. 

Nyitás óta hordom a kutyámat a panzióba – rendszeresen. Megtetszett a hozzáállás, a profizmus, és valóban egyedülálló figyelmet kapnak a kutyusaim. Az ellátás pedig valóban prémium minőségű.

Én reggeltől estig dolgozom, ezért a kutyákat napközibe kell adnom. Mindent törtek-zúztak a kutyák, most már ez megoldódott, mert játszanak és szocializálódnak a napköziben, miközben én dolgozom. Jó.

Családtagként nekünk nagyon nehezünkre esett beadni a kutyát, mindenkinek az, akinek ennyire fontos, de néha nélküle kell utazni. Nagyon szeret a Dogmopolitenál lenni, sok barátot szerzett.

A Dogmopolite kollégája sétáltatja a kutyánkat. Pontos, és kedves is velük, ért hozzá. Előfordult, hogy lemondta, beteg lett, de ebben az esetben is mindig kaptam helyettesítést. A kutyám szereti.

aga-logo-color-168

AGA »

Az AGA (Austrian Grooming Association – Osztrák Kutyakozmetikusok Szövetsége) 2003-ban alakult és cégünk, a Dogmopolite Magyarország első és mindidáig egyetlen cége, amely tagja ennek a presztízsértékű szövetségnek.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink