Ajánlataink

Dogmopolite Hűségpontok

 

Gyűjtse a Dogmopolite hűségpontokat!

Vegyen Ön is részt a Dogmopolite kutyaszalon hűségprogramjában és hűségpontokkal ajándékozzuk meg – így minden 5. kezelés után az azt követő kutyakozmetikai kezelés árának negyedét elengedjük!

Hogyan működik a Dogmopolite Hűségprogram?

Első látogatása során kutyakozmetikai szalonunk hűségmatrica-gyűjtőfüzetet kínál fel. Minden egyes kutyakozmetikai kezelést követően 1 matricát kap – legyen az egyszerű egészségügyi nyírás vagy komplett kozmetikai szolgáltatás. Minden ötödik matrica összegyűjtésével az azt követő tetszőleges kezelés 25% kedvezménnyel vehető igénybe. A hűségfüzet természetesen átruházható, elajándékozhatja barátainak és ismerőseinek is.

Kapcsolt Dogmopolite szolgáltatások

Vegye igénybe a további Dogmopolite szolgáltatásokat kedvezményesen! A Dogmopolite Kutyapanzió Hűségkártya bemutatásával 5% kedvezményt kap alábbi szolgáltatásaink árából!

Kutyasétáltatás

A kutyák intelligens lények, éppen ezért fizikai és szellemi ösztönzésre szorulnak egészségük megőrzése és a viselkedési zavarok kialakulásának elkerülése érdekében. Számos viselkedési probléma (pl. ugatás, rágás, ásás stb.) az unalom, elszigeteltség és kevés mozgás miatt alakul ki. Bizonyított tény, hogy a rendszeres testi gyakorlatok és az azokhoz kapcsolódó szellemi stimuláció kedvező hatással van ezekre a problémákra.

A brit NOAH (National Office of Animal Health – Országos Állategészségügyi Intézet) és több más világszínvonalú szakintézmény szerint a napi séta és mozgás alapvető fontosságú kutyája egészségének megőrzéséhez, illetve fizikai és szellemi kiegyensúlyozottságához.

Bővebben »

Kutyamegőrzés/-felügyelet

Akár idősebb, betegeskedő, akár fiatal kölyökkutyáról legyen szó, sok esetben kellemetlen megkérni a barátokat, szomszédokat, hogy etessék és gondozzák kedvencét, ha a gazdi a nap nagy részében távol van otthonról vagy épp huzamosabb ideig külföldön tartózkodik.

A Dogmopolite ebben is segítséget nyújt: kutyaszerető kollégánk naponta (igénytől függően egy vagy több alkalommal) a kért időhosszra ellátogat otthonába, ellátja kutyáját és szükség esetén eltakarítja a kutyapiszkot, játszik az állattal, illetve megrendelés szerint egyéb feladatokat is ellát.

Bővebben »

kutyafelugyelet

Viselkedési zavarok kezelése

Egy évtizede még a kutyapszichológus szakma hallatán sokan elmosolyodtak. Ha problémás volt a kutyus, azt saját hibánkként fogtuk fel, hiszen az akkori elv az volt, hogy „nincs rossz kutya, csak rossz gazdi”. A megoldás pedig a csendes szenvedés, szégyenkezés vagy a kutya fizikai és emocionális elnyomása volt. Mára már szerencsére túl vagyunk ezeken az időkön.

A kutyatulajdonosok közel 40%-a küzd különböző nehézségekkel a kutyájával kapcsolatban, és mind többen veszik igénybe képzett kutyaterapeuta segítségét.

Bővebben »

Kutyakiképzés

A Dogmopolite kutyaszalon munkatársai által alkalmazott kutyakiképzési módszerek mindegyike kipróbált és hatékonyan működik. Hozza el hozzánk kutyáját, és bebizonyítjuk Önnek, hogy kedvence valójában engedelmes és kiegyensúlyozott! Az általánosan elvárt viselkedési szint eléréshez általában 3-4 hét szükséges, de a kiképzés ideje természetesen nagymértékben függ az intenzitástól, a kutya egészségügyi állapotától, fajától, engedelmességi hajlamától, valamint a gazdi elvárásaitól is. A cél a kutya cselekedeteinek az állat agyán keresztül történő irányítása, aminek érdekében a kutyus elméjét és értelmét fejlesztjük.

Bővebben »

Kutyapanzió

Kutyánkat hosszabb időre másra bízni bizalmi kérdés, ezért sokszor nehéz döntés. A Dogmopolite elsődleges célja kutyapanzióiban, hogy a négylábúak ideális körülmények közt lehessenek és a lehető legjobban érezzék magukat tartózkodásuk alatt, teljes körű ellátás mellett. Munkánkat a kiváló környezeti feltételeken túl a kutyusokkal való szeretetteli bánásmód is jellemzi, aminek köszönhetően a kutyaszalon igazi élménnyé válik a kutyák számára. Kiadós séták (naponta legalább három alkalommal), a szabadban, elkerített területen történő játék, szocializálás és szakszerű, hozzáértő gondozás, valamint teljes ellátás várja a nálunk "üdülő" ebeket.

Bővebben »

aktivnapkozihez

Aktív napközi

Ahogyan a Kutyasétáltatás résznél is hangsúlyoztuk, a négylábúak rendszeres mozgási lehetőségének és szellemi ösztönzésének biztosítása fontos egészségük megőrzéséhez. A mozgás amellett, hogy javítja kedvence erőnlétét, kondícióját, segít megelőzni a túlsúly és ízületi bántalmak, valamint a depresszió kialakulását, javít a szív állapotán és a viselkedési szokásokon.

Bővebben »