ÁSZF - Kutyauszoda

 1. A Dogmopolite Kutyauszoda használata csak egyeztetett időpontban lehetséges. Az időpontfoglalás lehetséges személyesen, telefonon, e-mailen, illetve honlapunk foglalási rendszerén keresztül.

 2. Lefoglalt időpont díjmentes lemondása 24 órával az ütemezett érkezés előtt lehetséges – ennek elmulasztása esetén az elmaradt úszási díj a soron következő alkalommal rendezendő.

 3. Kérjük, hogy a vendégek mindig a megbeszélt időpontra érkezzenek; a foglalkozást nem áll módunkban késés miatt a tervezettnél tovább tartani. Lefoglalt időpont előtti érkezés esetén a várakozás a kutyapanzió recepciós területén történhet.

 4. Érkezés előtt a kutyának szükségleteit el kell végeznie. Javasoljuk, hogy 4 órával az uszoda igénybevételét megelőzően, és 2 órával azt követően a vendég ne egyen. Medencébe történő ürítés esetén fizetendő kártérítés díja 30 000 Ft, amely összeg a gazdit terheli.

 5.  Az uszoda területére kutya csak és kizárólag pórázon hozható be.

 6. A kutyauszoda csak és kizárólag a kutya lábaira felhúzott lábvédővel lehetséges, amit a Dogmopolite Kutyauszoda biztosít. Ennek hiányából adódó károkért teljes mértékben a gazdi felel.

 7. Esetleges balesetek esetén ezek feltörlése, a felületek feltisztítása a vendég felelőssége.

 8. Az uszoda területén csak és kizárólag az úsztatandó (vízben tartózkodó) kutya/kutyák, az úsztató kolléga és a gazdi tartózkodhat. További, medencén kívül tartózkodó kutya az uszoda területén szabadon nem tartható.

 9. Az uszoda területére hozott vagyontárgyakért, értékekért a gazdi felel – javasoljuk ezek elzárását öltözőszekrényeink egyikében.

 10. A cégünk által biztosított neoprén ruhákat, zárható szekrényeket, zuhanyzót, törölközőt és felszereléseket a gazdik, illetve úszómellényt, játékokat a kutyák díjmentesen igénybe vehetik. Távozáskor lehetőséget biztosítunk a szárításra, amihez szakszerű kozmetikusi asztalt és szárítóberendezést biztosítunk.

 11. A valamennyi hatósági előírásnak megfelelő oltásokkal ellátott oltási könyvet vagy kutyaútlevelet a gazdi minden alkalommal köteles magával hozni.

 12. Cégünk fenntartja a jogot a szolgáltatás megtagadására elhanyagolt, vagy úszásra nem alkalmas vendég esetén, illetve bármilyen esetben, ha kollégáink ezt szükségesnek ítélik.

 13. Tüzelő kutyák a medencébe, illetve az uszoda területére nem hozhatók. Nem hozhatók továbbá bőrbetegséggel, bőrgyulladással és parazitákkal fertőzött kutyák.
   
 14. Az uszoda teljes területén szigorúan tilos a szemetelés, a dohányzás, az étkezés, tiltott szerek fogyasztása/használata, a medencébe ugrás, fölösleges fröcskölés, zajongás. Szigorúan tilos továbbá a medencébe bármilyen éles tárgy, segédeszköz, felszerelés bevitele, amit a Dogmopolite Kutyauszoda munkatársa nem hagyott jóvá, valamint a medencébe utcai ruhában/papucsban/cipőben történő tartózkodás. Ezen előírások megszegéséből eredő bármilyen kár teljes mértékben a gazdit terheli.

 15. Mozgásszervi rendellenességgel élő kutyák esetében a gazdi köteles magával hozni az állatorvosi dokumentációt. Állatorvosi javaslat/beutaló hiányában a gazdi vállal teljes felelősséget a rehabilitációért, esetleges egészségügyi káreseményekért.

 16. Úsztató kolléga jelenléte hiányában a Dogmopolite Kutyauszoda nem vállal felelősséget sérülésért vagy kárért, ami az uszoda területén a kutyával történik. Minden esetben a gazdi, illetve a gazdit kísérő személyek testi épségéért a gazdi felel.

 17. A gazdi kijelenti, hogy a kennelköhögéssel kapcsolatosan a www.dogmopolite.hu honlapon keresztül tájékoztatva lett és tudomásul veszi, hogy kutyáját saját felelősségre és belátása szerinte beoltotta. Ennek hiányában bármilyen légúti fertőzéses megbetegedés, ideértve annak valamennyi következményéért, szövődményéért a Dogmopolite Kutyauszodát, annak mindenkori üzemeltetőját felmenti a felelősség alól.

 18. A gazdi tudomásul veszi, hogy a Dogmopolite Kutyauszoda a 2016/679. EU Rendelet (GDPR) rendelkezéseinek megfelelően valamennyi közölt adatát bizalmasan kezeli. Hozzájárul továbbá, hogy valamennyi, a Dogmopolite Kutyauszoda részére átadott információt a Dogmopolite Kutyauszoda reklámozási és egyéb célokra felhasználja. Egyúttal hozzájárul, hogy akciókról, speciális programokról, promóciókról rendszeres jelleggel elektronikusan és/vagy postai úton értesítést kap, illetve a kutyájáról/kutyáiról készített fényképeket a Dogmopolite Kutyauszoda különböző fórumokon, így leginkább közösségi és egyéb médiákban, kiadványokban felhasználja.