Kutyauszoda

Beltéri Kutyauszoda

Tapasztalta már, hogy milyen örömteli, amikor egy labrador hasba vágja magát a Balatonba egy teniszlabda után, egy border collie lehűti magát a Dunában egy forró napon, vagy egy újfundlandi büszkén menti ki emberi társát a kerti medencéből – még akkor is, ha valójában nem is kell megmenteni? Sok kutya szeret úszni, de ha kutyás testmozgásról van szó, akkor az általában a séta vagy a futás. Az emberekhez hasonlóan a kutyák viszont ugyanúgy szeretik a változatosságot, és nincs is jobb módja ennek, mint az úszás.

Az úszás kiváló mozgásforma kutyája számára. Csodákat tesz az általános egészséggel, mivel aerob edzést biztosít, amely egyben az izmokat is tonizálja, erősíti. Különösen hasznos lehet terápiaként olyan kutyák számára, akik sérülés vagy műtét után rehabilitáció alatt állnak, ízületi problémákkal küzdenek, vagy idősebbek, illetve túlsúlyosak. Ráadásul, ha kutyatársával együtt merül el, az remek módja lehet a kettejük közötti kötelék ápolásának.

kutyauszoda

 

Időpont foglalása  

Íme öt ok, amiért a kutyusának érdemes belevetnie magát a vízbe:

 

A Dogmopolite Kutyauszoda szigetszentmiklósi és debreceni panzióinkban található. A szolgáltatás panziós vendégeinknek (a), valamint  „külsős foglalások” esetére (b) vehető igénybe. Az uszodai szolgáltatás mellett természetesen teljesen felszerelt öltöző-zuhanyzó helyiséggel és szakszerű kutyaszárítási szolgáltatással rendelkezésére. Várjuk jelentkezését!

Kutyauszoda panziós vendégeink számára

Időhossz1 kutya
30 perc 5000 Ft
60 perc 7000 Ft

Kutyauszoda külsős foglalás esetén - egyéni

Időhossz1 kutyaÚsztató kolléga
30 perc 6000 Ft 2000 Ft
60 perc 8000 Ft 3000 Ft

Kutyauszoda külsős foglalás esetén - csoportos - minimum 3 kutya esetén

IdőhosszkutyánkéntÚsztató kolléga
30 perc 4000 Ft 2000 Ft
60 perc 5500 Ft 3000 Ft
Időpont foglalása  

 

Futópad kutyáknak

Szigetszentmiklósi panziónkban – beltéri uszodánk mellett – kifejezetten kutyáknak kifejlesztett futópaddal is rendelkezünk.

Mint minden fizikai gyakorlatnál, itt is az a cél, hogy a kutya egészséges életmódot folytasson. A futópadon végzett rendszeres edzés nemcsak az izmok erősítését segíti, hanem erőteljes stresszoldó is. Ez ideális azoknál a kutyáknál, akik nagy energiájúak, akiket hosszabb időre bezárnak a házba, és azoknál, akik a túl kevés mozgás következtében – finoman szólva – destruktív viselkedést tanúsítanak – másszóval: mindent tönkretesznek körülöttük. Ne feledjük, hogy a kutyák élő, lélegző emlősök, és rengeteg energiát gyűjtenek. Ha nem biztosítjuk számukra az energia rendszeres levezetését, az olyan negatív viselkedésekben nyilvánul meg, mint a túlzott ugatás, rágás, ásás, körbe-körbe futás, vagy játékok, bútorok és egyéb tárgyak tönkretétele.

kutyafutópad

A beltéri futópad előnyei:

Kutyafutópad használati díja

Időhossz1 kutyaFelvigyázó kolléga
30 perc 3000 Ft 2000 Ft
60 perc 5000 Ft 3000 Ft

Időpont foglalása