bernathegyi

ajandekutalvany

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2018. jún.)

115 321
vendégéjszaka

121 560
napköziztetett kutyanap

105 300
kilométer megtett séta

23 570
kozmetikázott kutya

1954
kiképzett kutya

34 501
kutyanap aktív napközi

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 

Rólunk Mondták

Ha problémás volt a kutya, úgy hittük, hogy az saját hibánk, hiszen az akkoriban elfogadott elv szerint „nincs rossz kutya, csak rossz gazdi”. Az egyetlen megoldás a csöndes szenvedés, szégyenkezés vagy a kutyus fizikai és emocionális elnyomása volt.

Viselkedesizavarokkezelese

Szerencsére ezeken az időkön már túl vagyunk. Manapság köztudott, hogy a kutyatulajdonosok mintegy 40 százaléka nehézségekkel küszködik kutyájával kapcsolatban és egyre többen a kutyaterapeuta segítségét keresik.

A kutyaterapeuta, avagy terápiás foglalkozás kipróbált és tesztelt pszichológiai elvek szerint a kutya és gazdija előnyére módosítani próbálja a kutya viselkedését. A terápia sikeres lefolytatásához pontos és helytálló pszichológiai és általános szakmai kutyaismeretekre van szükség.

Gyakran éppen ezek vagy hasonló kérdések merülnek fel a gazdikban:

  • Kutyám miért éppen a bejárónőt utálja, és senki mást?
  • Megérti-e kutyám, amit mondok neki?
  • Miről álmodik a kutyám?
  • Megtaníthatok különböző ügyességi készségeket kutyámnak? Hogyan?
  • A büntetés hatékony módszer?
  • Ha kutyám nem érez bűntudatot, miért tűnik, néz bűnösnek?
  • Az autóban miért ugat mindig a kutyám?

Hasonló, leginkább neurotikai, agresszivitási, engedelmességi, étkezéssel és anyagcserével kapcsolatos, szexuális, sétáltatási és egyéb „rendellenességekre” próbálunk fényt deríteni és ezeket hatékonyan, a gazdi és kutyája maximális elégedettségére kezelni.

aga-logo-color-168

AGA »

Az AGA (Austrian Grooming Association – Osztrák Kutyakozmetikusok Szövetsége) 2003-ban alakult és cégünk, a Dogmopolite Magyarország első és mindidáig egyetlen cége, amely tagja ennek a presztízsértékű szövetségnek.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink