kutya white border

ajandekutalvany

Miben Segíthetünk?

Visszahívjuk!

Visszahívást kérek »

refresh

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2016. máj.)

43 451
vendégéjszaka

65 112
napköziztetett kutyanap

39 023
kilométer megtett séta

9612
kozmetikázott kutya

856
kiképzett kutya

9835
kutyanap aktív napközi

Rólunk Mondták

Dogmopolite - Miért érné be kedvence kevesebbel, mint a legjobbal?

Kutyusunkat hosszabb távra, jelenlétünk nélkül másra bízni sokszor nehéz döntés, bizalmi kérdés.

A Dogmopolite elsődleges célja kutyapanzióiban, hogy a kutyusok a lehető legjobban érezzék magukat, majd a tartózkodást követően a gazdi boldogan vihesse haza kedvencét.

 

 

Munkánkat nemcsak a kiváló környezet, de a kutyusokkal való szeretetteli bánásmód is jellemzi, amelynek hála a panzió valós élménnyé válik a kutyák számára. Kiadós mozgást, szabadban, elkerített területen történő játékot, szocializálást és szakszerű, hozzáértő gondozást biztosítunk, természetesen teljes ellátással.

Kérésre természetesen a gazdi által megadott tápot és – adott esetben – táplálék-kiegészítőket adjuk, és mindemellett persze figyelembe vesszük a kutyus egyéni igényeit, szokásait és megszokásait is. Mindezen adatot az ügyféllel történő találkozás alkalmával pontosan feljegyezzük, és annak megfelelően tartjuk és gondozzuk legjobb barátját. A panzió 0-24 órában felügyelt és szükséges esetén – magától értetődően – állatorvost is biztosítunk.

Így töltjük az időt a Dogmopolite kutyapanziójában

 

Ismerje meg Magyarország legnagyobb fedett területű, legkorszerűbb kutyapanzió, -kiképző és napközi központját!

Tovább olvasom »

 

Létesítményünk a következő funkciókkal rendelkezik:
 • Több mint 350 négyzetméter fedett, fűtött csarnok és egyéb terület
 • 150 négyzetméter beltéri napközi és tomboló pálya játszóvárral
 • 4 különböző hőmérsékletű panziós helyiség összesen 250 négyzetméteren
 • Recepciós és tanácsadói részleg
 • Biztonsági zsiliprendszerek
 • Egész napos foglalkozás kiképző és felügyelő kollégákkal (összesen 5, foglaltság esetén ennél több, rotációban dolgozó kolléga)
 • Korszerű légtechnikai berendezések
 • Alvás matracokon vagy kutyaágyakon, karámban vagy azon kívül, kutyaházban, körbezárt vagy szabad területeken, kennelben
 • Napközis szolgáltatások: játék, mozgás, tanulás fedett, nagy területeken
 • Kapacitás és igény szerint házon belüli egyéni vagy csoportos oktatás
 • 3 kategóriás, vagy egyedi, akár hozott táplálékos étrend
 • Látogatás, el- és visszahozatal reggel 7:00 és este 19:00 óra között
 • Garantált játék, foglalkozások és mozgás
 • Hivatalos hatósági működési engedély
 • Hivatalos veszélyes hulladék-elszállítás a környezet megóvásáért
 • ...és még annyi minden más!

 

 

Emellett a rég bevált Dogmopolite pluszok:
 • Központunk rendelkezik a légszelesebb panzióztatási lehetőséggel: alvás matracokon vagy kutyaágyakon, karámban vagy azon kívül, kutyaházban, körbezárt vagy szabad területeken, kérésre kennelben.
 • Teljes ellátás minőségi, professzionális kutyatápokkal.
 • A kutyusok el- és visszaszállítása a megrendelő lakhelyére (3000 Ft (Pest), 4000 Ft (Buda), 5000 Ft (Budapest előváros)).
 • A kutyusok felügyeletét professzionális kiképzők, illetve felügyelők végzik, aki emellett már az első találkozás során is szakszerű felvilágosítást nyújtanak.
 • A panzióztatott kutyák díjmentesen igénybe vehetik napközi szolgáltatásunkat, amelynek keretén belül egész napot felügyelővel mozogva, tanulva, szocializálódva töltik többi kutyatársukkal.
 • Tekintettel arra, hogy kiképző kollégák végzik a felügyeletet, sokszor fény derül viselkedési zavarokra, egyéb problémákra, amelyre minden esetben megoldási javaslatot nyújtunk.
 • Munkatársaink a kutya átvétele során részletes megrendelőlapon és kutya-adatlapon regisztrálnak valamennyi információt a kutya és gazdája szokásainak és az egyéb tudnivalóknak a pontos rögzítéséért és visszakereshetőségéért.
 • Szakmai felelősség-biztosítás 10 millió Ft összegig.
 • IACP (International Association of Canine Professionals, Florida, USA)-tagság annak valamennyi szakmai követelményeivel
 • Óriási adag figyelem, szeretet, társaság és szakértelem.

 

Ellátás

A Dogmopolite-nál az alapszintű ellátás is prémium minőségű, ezen kívül cégünk sok szeretettel várja a tüzelő kutyákat is!

További fontos információk szolgáltatásunkról »

Érdeklődjön az ellátás felől! A Dogmopolite-nál az alapszintű ellátás is (Brit), amelyet a panzióztatás díja tartalmaz, prémium minőségű. Az általunk kínált prémium (Acana) és szuper-prémium (Orijen) tápok pedig a piacon egyenesen legjobb minőségű, protein- és hústartalomban kiemelkedő minőségű, professzionális tápok.

 

 minosegiTapok

 

Tüzelő kutyák panzióztatása

Cégünk sok szeretettel várja a tüzelő kutyákat is! Minden gazdi tudja, hogy a tüzelő kutyák számtalan kellemetlenség forrása lehetnek. A kertes házban élők egyrészt amiatt aggódnak, hogy váratlan vendég érkezik kedvencéhez. A lakásban élők a higiéniai kihívásoknak kell, hogy eleget tegyenek. Séta közben pedig valamennyi gazda a túlontúl aktív kan kutyákkal való találkozást próbálja elkerülni, néha mindezt sikertelenül. Számunkra a tüzelő kutyák nem jelentenek problémát. Szeparáltan, barátságos körülmények mellett tartjuk őket. A tulajdonos mindig biztos lehet benne, hogy kutyáját eredeti állapotában kapja vissza. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a tüzelő kutyák után cégünk a normál panzióztatási díjhoz képest 50%-os felárat számít fel.

 

Fontos tudnivalók, ha kutyánk közösségbe kerül (a kennelköhögéssel kapcsolatban)

Tekintettel arra, hogy panziónkban és napközinkben a kutyák közösségbe kerülnek, és országosan évente 1-2 alkalommal járvány alakul ki, az alábbi információkat kérjük, szíveskedjenek figyelembe venni, és – saját belátás szerint – ennek fényében eljárni.

A kombinált oltás a kennelköhögés kialakulásáért felelős kórokozók csupán egy része ellen véd (szopornyica vírus, adenovirus, egyes oltások esetén parainfluenza vírus). Ennek kibővítéseként a Parainfluenza vírus és a Bordetella brochiseptica ellen olthatók a kedves kutyavendégek. Ez történhet injekciós úton (Pneumodog, alapoltás akár 4-6 hetes korban, 2-3 hét múlva ismétlő, majd évente emlékeztető) vagy (preferált) intranazális módon (Nobivac KC, akár 3 hetes kortól, védettség 3-4 nap alatt kialakul Bordetella ellen, évente kell ismételni). Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy a védelem ellenére, a betegség jellegéből fakadóan (ritkább kórokozók is hordozhatók lehetnek), a minimális kockázat (és maximális higiénia) ellenére a kutya kutyaközösségben megbetegedhet. A betegség sokszor magától is elmúlik, akárcsak az embereknél a megfázás. Köhögéscsillapítókkal, gyulladáscsökkentőkkel, hurutoldókkal, vitaminokkal, immunerősítő szerekkel, esetenként antibiotikummal ugyanakkor a betegség lefolyása gyorsítható és a köhögési tünetek enyhíthetők.

 

Exportra való felkészítés

Cégünk nagy tapasztalattal és teljes körűen vállalja a kutyák exportra való felkészítését egy esetleges tartós külföldre történő költözés esetén. Sokan alábecsülik ennek munkaigényét, amelynek nemcsak sorrendje, de tartalma is pontosan, nemzetközi egyezmények szerint van meghatározva – sajnos, ha nem minden vizsgálat, dokumentum, igazolás helyesen, a célország követelményrendszerének megfelelően van kitöltve, elvégezve, akkor előfordulhat, hogy a célállomáson (általában repülőtér cargo terminál) a kutyát nem engedik tovább és visszafordítják a kiinduló országba.

 

Kutyaexport

 

Ezek a vizsgálatok, szigorú, de célországonként eltérő időbeli korlátok mellett (a teljesség igénye nélkül): veszettség elleni (RNATT) teszt, vértiter eredmények hatósági igazolása, ismételt oltások, IFAT, ELISA, Brucellosis, Leishmaniosis, Leptospirosis tesztek, hepatitis, parvo, para-influenza (a teljesség igénye nélkül) oltások eltérő időbeosztással, vérminta-vétel egy nemzetközileg, hatóságilag (külföldi) engedélyezett vérvizsgáló intézet segítségével, több alkalommal bolha, belső és külső élősködők elleni kezelések, okiratok kitöltése és postázása, és még sorolhatnánk.

Ha ezt a hosszadalmas procedúrát Ön is szeretné megspórolni, mi állunk rendelkezésére!

IACP

A Dogmopolite 2013 óta  – Magyarországon ebben az iparágban elsőként – teljes értékű, professzionális tagja ennek az elismert nemzetközi egyesületnek, amely komoly szakmai és emberi követelményrendszert határoz meg tagjai felé.

Felelősség-biztosítás

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

AGA

Az AGA (Austrian Grooming Association – Osztrák Kutyakozmetikusok Szövetsége) 2003 óta működik és a Dogmopolite Magyarország egyetlen vállalata, aki ennek a presztízsértékű klubnak a tagja.