kutya2

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

A Dogmopolite
számokban (2021. szept.)

467 813
vendégéjszaka

354 202
napköziztetett kutyanap

375 500
kilométer megtett séta

62 612
kozmetikázott kutya

6721
kiképzett kutya

89 205
kutyanap aktív napközi

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

Életünkben fontos szerepet játszik az állatvilág. Erre hívja fel figyelmünket az Állatok Világnapja, amit Assisi Szent Ferenc, az állatok és a természet védőszentjének emlékére, hivatalosan október 4-én tartunk. Rendezvényünk családbarát ezért kerül megrendezésre egy szombati napon.(2021.10.02.)

Alapítványunk ebből az alkalomból is szeretné felhívni a nagyközönség figyelmét az állatvilág védelmére és a felelős állattartásra.

Az esemény látogatása ingyenes!

Ünnepeld velünk az állatok világnapját a Rex Állatszigeten! Ingyenes rendezvény érdekes családi- és gyermekprogramokkal, ahol minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Gyere el, játssz, szórakozz, ismerd meg a körülöttünk élő állatok csodálatos világát!

Ismerkedj személyesen is állatokkal, találkozz a Rex lakóival – kutyákkal, cicákkal, vagy éppen a vadudvar lakóival! Nézd meg a gazdira váró cicáinkat, akikkel örökbefogadási szándék esetén barátkozhatsz is.

Tovább »

Önnek van már van kutyusa, cicája? Vagy éppen most tervezi, hogy egy kis kedvenccel bővüljön a család?

Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor ez a kiállításmegnyitó Önnek is szól.

Az állatok világnapja alkalmából rendezett kiállításunk megnyitója igazán rendhagyó lesz. Célja, hogy egy kicsit segítsünk mindenkinek, hasznos tanácsokat, tippeket adva a helyes állattartáshoz.

Az interaktív megnyitó résztvevői:

a tárnoki Ebárvaház képviselője

Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány képviselője

Dr Brauswetter Viktor, állatorvos

A beszélgetést vezeti: Raczkó Tamás

Ha Önnek is vannak kérdései, itt biztosan választ kap rájuk!

Jöjjenek el, várjuk Önöket szeretettel!

 

Tovább »

Szerinted milyen a tökéletes kutya? Játékos? Mindig éhes? Nyugodt vagy épp pörgős? A kérdésre nagy átlagban hasonló válaszok érkeznek, mely alapján leírható az ideális kutya.

A baj csak az, hogy ez a kutya nem létezik. Legalábbis nem ilyennek születik és komoly odafigyelés, idő és pénz mire hasonlítani fog a leíráshoz és az elvárásokhoz. Ugyanakkor felmerül a kérdés: Vajon a kutyát kell igazítani az elvárásainkhoz vagy az elvárásainkat a kutyához?

Az előadás bemutatja ami a fejünkben létezik a kutyáról, és bemutatja a valóságot ami egy domesztikált ragadozó nem is olyan hosszú útjáról és megérkezéséről szól az emberi családba.

 

Tovább »

A két napos program elsődleges célja a segítő kutyák munkájának népszerűsítése mellett, a felelős állattartással kapcsolatos szemléletformálás, a kutyás sportok népszerűsítése.

Tervezett program:

2021. szeptember 4. szombat

- regionális dog puller verseny

- gyerekeknek: bohóc előadás, arcfestés, lufihajtogatás

- előadás: táplálkozás/táplálékkiegészítők

- előadás: segítő kutyák munkája

- tombola sorsolás

2021. szeptember 5. vasárnap

- játékos vetélkedők

- tombola sorsolás

- gyerekeknek: kézműves foglalkozás

- sportbemutatók: flyball, hoopers, coursing, puller

Tovább »

Kedves Barátaink, Nem szeretnénk az elmúlt hosszú időszak nehézségeiről, megpróbáltatásairól, fájdalmairól beszélni, biztosak vagyunk benne,hogy Ti sem!

Amikor le kellett fújnunk a 2020-as találkozót, azonnal elkezdtünk gondolkodni a következőn, a mostanin!

Már akkor időpontot néztünk és pozitívan tervezgettük a NAGY TALÁLKOZÁST!

Nagyon kíváncsiak és izgatottak vagyunk, mert biztosak vagyunk benne, hogy ez egy különleges és meghatóan jó rendezvény lesz!

Éppen ezért most az egyszerűségre törekszünk , legyünk ,,csak úgy” együtt és érezzük jól magunkat!

Tovább »

2021. 07. 30. - 2021. 08. 01-ig újra a kutyákról szól ez a hétvége. Idén is megrendezzük a 3 x CACIB ÉS 1 x CAC kutyakiállításunkat. Július 31-én a hagyományokhoz híven délelőtt CAC, este pedig az éjszakai CACIB show kerül megrendezésre.

Korlátozott mennyiségben a nevezőink számára szállást tudunk biztosítani.

Bővebb információk hamarosan várhatóak.

 

Tovább »

Összeállítottunk egy nyári programcsomagot, ami 4 olyan részből tevődik össze, ami segítheti, hogy lemozgassuk és lefárasszuk kutyánkat a hétköznapokban!

A program elemeire külön-külön is lehet jelentkezni és egybe is a teljes programra. Azért, hogy minél több gazdi számára elérhető legyen a program, minden eleme több időpontban lesz majd elérhető, de szükség esetén egyéni formában is, ha valakinek egyik időpont sem megfelelő!

A program tartalma:

- Aktív séta: ebben a programrészben azt szeretnénk megmutatni a gazdiknak, hogy egy sétát hogyan tudnak színesebbé tenni, milyen feladatokat lehet belecsempészni (kihasználva például a természetes vagy az épített környezet adta lehetőségeket) a sétába azért, hogy kutyánk mentálisan és fizikálisan is fáradjon a séta során.

Tovább »

2021. július 16.: CACIB I. - Összfajtás kiállítás

FCI I. fcs. – FCI X. fcs.

2021. július 17.: CACIB II. - Összfajtás kiállítás

FCI I. fcs. – FCI X. fcs.

2021. július 18.: CACIB III. - Összfajtás kiállítás

FCI I. fcs. – FCI X. fcs.

Tovább »

A ZöldEb Egyesület Józsefváros Önkormányzatával karöltve építi kutyás közösségét; a 2021 márciusában induló, elsősorban a Kálvária tér környéki kutyásoknak szóló "Közösségfejlesztés és szemléletformálás a kutyatulajdonosok körében" című programsorozat célja a kutyatartók összefogása, a közösség építése, a felelős kutyatartás népszerűsítése és a kutyások és nem kutyások harmonikus együttélésének elősegítése.

Az őszig tartó programsorozat részeként egy rendkívül izgalmas kutyás piknikkel is készülünk a Kálvária tér környéki gazdiknak és kutyusaiknak június 19-én, szombaton 10 órától 18 óráig a Kálvária téren.

A rendezvényen készülünk workshopokkal, amely során lehet kérdezni szakértőinktől kutyanevelés, etetés, ápolás, egészség témakörökben, továbbá felelős városi kutyatartás témában is tartunk tanácsadást.

Tovább »

Ha még hiányzik a megfelelő tudásod ahhoz, hogy kutyádból egy igazi társat nevelj, gyere el és küszöböljük ki együtt kutyád helytelen viselkedésformáit!

Ezeken a foglalkozásokon elsősorban a gazdiknak tanítom meg a helyes és következetes magatartást kutyájukkal szemben. Ezzel egyidőben a kutyusok elsajátíthatják az ül, fekszik, áll, helyben marad és a hozzám vezényszavak pontos kivitelezését, valamint a lábnál való követést. Ennél fontosabb azonban, hogy ezek a gyakorlatok mind hozzásegítik a gazdit a nagyobb tekintély elnyerésére, és ezzel együtt – a már engedelmes társsal – létrejöhet egy harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolat.

László András

Szentbékkálla

06-30-9710-496

andris.laszlo@gmail.com

Tovább »

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyakozmetikusok Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink