Csatlakozz hozzánk

aktív

Állatorvos és állatorvos-asszisztens munkatársat keresünk!

 

Állatorvos és asszisztens munkatársakat keresünk a DogmoVet állatorvosi rendelőbe a 13. kerületben (DogmoVet-DogmoPharm Kft.).

 

A több vizsgálóhelyiséggel rendelkező létesítmény párhuzamosan három állatorvosnak nyújt teret ambuláns, illetve sebészeti beavatkozások elvégzéséhez. A váróban elhelyezkedő állatpatika és recepció könnyítik meg az állatorvosok munkáját az ügyféllel való kommunikáció, tájékoztatás és adminisztráció döntő részének átvételével. A nyitvatartási idő kényelmes munkavégzést tesz lehetővé. A rendelő kialakítása folyamatban van, a nyitás június elejére tehető.

 

A rendelő színvonalas műszerparkkal lesz felszerelve, köztük modern röntgengéppel, ultrahanggal és laborgépekkel, a sebészeti beavatkozások szakszerű elvégzéséhez pedig altatógép áll majd rendelkezésre.

 

Célunk egy remek légkör kialakítása, ahol a kollégákkal és tulajdonosokkal való együttműködés a színvonalas orvosi tevékenységet segíti elő, a szellemi és anyagi megbecsülés pedig hosszútávú elégedettséget eredményez. Tapasztalat természetesen előny, de pályakezdők jelentkezésére is számítunk.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, ne habozzon és jelentkezzen, tegye fel kérdéseit, állunk rendelkezésre a hét minden napján az alábbi elérhetőségeken: Gárdos Péter, +36 20 477 56 00, gardos@gmail.com.

 

aktív

Aktív napközis munkatársat keresünk

A Dogmopolite aktív kutyanapközi munkatársat keres bővülő csapatába!

A feladat a négylábú vendégek felvétele Budapesten a gazdik lakhelyéről, egész napos játék, mozgás és szocializáció a szabadban, majd a kutyák hazaszállítása.

Feltételek:
- Kutyaimádat
- Többéves kutyás tapasztalat
- B kategóriás jogosítvány
- Rugalmasság, megbízhatóság, pontosság

Előnyt jelent:
- Saját, kutyák szállítására alkalmas gépjármű
- Angol nyelvtudás

Érdeklődni lehet: 06-20-477-56-00, illetve az önéletrajzokat az info@dogmopolite.hu e-mail címre várjuk.

séta

Kutyasétáltató munkatársat keresünk

A Dogmopolite kutyasétáltató munkatársat keres!

Egyre bővülő sétáltató csapatunkba új kollégát keresünk budapesti és elővárosi sétákra a gazdik lakhelyén, illetve annak környezetében.

Feltételek:
- Kutyaimádat
- Kutyás tapasztalat
- Rugalmasság, megbízhatóság, pontosság

Előnyt jelent:
- Angol nyelvtudás

Érdeklődni lehet: 06-20-477-56-00, illetve az önéletrajzokat az info@dogmopolite.hu e-mail címre várjuk.

kutyakozmetikus

A Dogmopolite kutyakozmetikus munkatársat keres!

Egyre bővülő kutyakozmetikus csapatunkba új kollégát keresünk.

Feltételek:

- Feltétel nélküli kutyaszeretet
- Kutyakozmetikusi végzettség, tapasztalat
- Rugalmasság, megbízhatóság, pontosság

Előnyt jelent:
- Angol nyelvtudás

Érdeklődni lehet: 06-20-477-56-00, illetve az önéletrajzokat az info@dogmopolite.hu e-mail címre várjuk. Felhívjuk figyelmét, hogy a jelentkezési folyamat próbanyírást is tartalmaz.