kutya white border

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

A Dogmopolite
számokban (2021. szept.)

467 813
vendégéjszaka

354 202
napköziztetett kutyanap

375 500
kilométer megtett séta

62 612
kozmetikázott kutya

6721
kiképzett kutya

89 205
kutyanap aktív napközi

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

Dogmopolite - Miért érné be kedvence kevesebbel, mint a legjobbal?

Kutyusunkat hosszabb távra, jelenlétünk nélkül másra bízni sokszor nehéz döntés, bizalmi kérdés.

A Dogmopolite elsődleges célja kutyapanzióiban, hogy a kutyusok a lehető legjobban érezzék magukat, majd a tartózkodást követően a gazdi boldogan vihesse haza kedvencét.

Munkánkat nemcsak a kiváló környezet, de a kutyusokkal való szeretetteli bánásmód is jellemzi, amelynek hála a panzió valós élménnyé válik a kutyák számára. Kiadós mozgást, szabadban, elkerített területen történő játékot, szocializálást és szakszerű, hozzáértő gondozást biztosítunk, természetesen teljes ellátással.

Kérésre természetesen a gazdi által megadott tápot és – adott esetben – táplálék-kiegészítőket adjuk, és mindemellett persze figyelembe vesszük a kutyus egyéni igényeit, szokásait és megszokásait is. Mindezen adatot az ügyféllel történő találkozás alkalmával pontosan feljegyezzük, és annak megfelelően tartjuk és gondozzuk legjobb barátját. A panziók 0-24 órában felügyeltek és szükséges esetén – magától értetődően – állatorvost is biztosítunk.

Így töltjük az időt a Dogmopolite kutyapanzióiban
 

Fontos tudnivalók, ha kutyánk közösségbe kerül (a kennelköhögéssel kapcsolatban)

nobivac

Tekintettel arra, hogy panziónkban és napközinkben a kutyák közösségbe kerülnek, és országosan évente 1-2 alkalommal járvány alakul ki, az alábbi információkat kérjük, szíveskedjenek figyelembe venni, és – saját belátás szerint – ennek fényében eljárni.

A kombinált oltás a kennelköhögés kialakulásáért felelős kórokozók csupán egy része ellen véd (szopornyica vírus, adenovirus, egyes oltások esetén parainfluenza vírus). Ennek kibővítéseként a Parainfluenza vírus és a Bordetella brochiseptica ellen olthatók a kedves kutyavendégek. Ez történhet injekciós úton (Pneumodog, alapoltás akár 4-6 hetes korban, 2-3 hét múlva ismétlő, majd évente emlékeztető) vagy (preferált) intranazális módon (Nobivac KC, akár 3 hetes kortól, védettség 3-4 nap alatt kialakul Bordetella ellen, évente kell ismételni). Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy a védelem ellenére, a betegség jellegéből fakadóan (ritkább kórokozók is hordozhatók lehetnek), a minimális kockázat (és maximális higiénia) ellenére a kutya kutyaközösségben megbetegedhet. A betegség sokszor magától is elmúlik, akárcsak az embereknél a megfázás. Köhögéscsillapítókkal, gyulladáscsökkentőkkel, hurutoldókkal, vitaminokkal, immunerősítő szerekkel, esetenként antibiotikummal ugyanakkor a betegség lefolyása gyorsítható és a köhögési tünetek enyhíthetők.

Ismerje meg Magyarország legnagyobb fedett területű, legkorszerűbb kutyapanzió, -kiképző és napközi központjait!

Tovább olvasom »

 

Létesítményeink a következő funkciókkal rendelkeznek:
 • Több mint 350-400-900 négyzetméter fedett, fűtött csarnok és egyéb terület
 • 150-200-300 négyzetméter beltéri napközi és tomboló pálya játszóvárral
 • 4 különböző hőmérsékletű panziós helyiség összesen 250-300-400 négyzetméteren
 • Recepciós és tanácsadói részleg
 • Biztonsági zsiliprendszerek
 • Egész napos foglalkozás kiképző és felügyelő kollégákkal (összesen 5, foglaltság esetén ennél több, rotációban dolgozó kolléga)
 • Korszerű légtechnikai berendezések
 • Alvás matracokon vagy kutyaágyakon, karámban vagy azon kívül, kutyaházban, körbezárt vagy szabad területeken, kennelben
 • Napközis szolgáltatások: játék, mozgás, tanulás fedett, nagy területeken
 • Kapacitás és igény szerint házon belüli egyéni vagy csoportos oktatás
 • 3 kategóriás, vagy egyedi, akár hozott táplálékos étrend
 • Látogatás, el- és visszahozatal reggel 7:00 és este 20:00 óra között, illetve reggel 8:00 és este 20:00 óra között (hétvégén)
 • Garantált játék, foglalkozások és mozgás
 • Hivatalos hatósági működési engedély
 • Hivatalos veszélyes hulladék-elszállítás a környezet megóvásáért
 • ...és még annyi minden más!

 

 

Emellett a rég bevált Dogmopolite pluszok:
 • Központjaink rendelkeznek a légszelesebb panzióztatási lehetőséggel: alvás matracokon vagy kutyaágyakon, karámban vagy azon kívül, kutyaházban, körbezárt vagy szabad területeken, kérésre kennelben.
 • Teljes ellátás minőségi, professzionális kutyatápokkal.
 • A kutyusok el- és visszaszállítása a piacon kedvezményes áron (Részletekért kattintson ide)
 • A kutyusok felügyeletét professzionális kiképzők, illetve felügyelők végzik, aki emellett már az első találkozás során is szakszerű felvilágosítást nyújtanak.
 • A panzióztatott kutyák díjmentesen igénybe vehetik napközi szolgáltatásunkat, amelynek keretén belül egész napot felügyelővel mozogva, tanulva, szocializálódva töltik többi kutyatársukkal.
 • Tekintettel arra, hogy kiképző kollégák végzik a felügyeletet, sokszor fény derül viselkedési zavarokra, egyéb problémákra, amelyre minden esetben megoldási javaslatot nyújtunk.
 • Munkatársaink a kutya átvétele során részletes megrendelőlapon és kutya-adatlapon regisztrálnak valamennyi információt a kutya és gazdája szokásainak és az egyéb tudnivalóknak a pontos rögzítéséért és visszakereshetőségéért.
 • Szakmai felelősség-biztosítás 10 millió Ft összegig.
 • IACP (International Association of Canine Professionals, Florida, USA), UK-BDGA (British Dog Groomers' Association), UK-UKCA (UK Kennel & Cattery Association), UK-PSA (UK Pet Services Association)-tagságok azok valamennyi szakmai követelményeivel
 • Óriási adag figyelem, szeretet, mozgás, játék, társaság és szakértelem.

 

Ellátás

A Dogmopolite-nál az alapszintű ellátás is prémium minőségű, ezen kívül cégünk sok szeretettel várja a tüzelő kutyákat is!

További fontos információk szolgáltatásunkról »

Érdeklődjön az ellátás felől! A Dogmopolite-nál az alapszintű ellátás is (Brit), amelyet a panzióztatás díja tartalmaz, prémium minőségű. Az általunk kínált prémium (Acana) és szuper-prémium (Orijen) tápok pedig a piacon egyenesen legjobb minőségű, protein- és hústartalomban kiemelkedő minőségű, professzionális tápok.

 minosegiTapok

 

Tüzelő kutyák panzióztatása

Cégünk sok szeretettel várja a tüzelő kutyákat is! Minden gazdi tudja, hogy a tüzelő kutyák számtalan kellemetlenség forrása lehetnek. A kertes házban élők egyrészt amiatt aggódnak, hogy váratlan vendég érkezik kedvencéhez. A lakásban élők a higiéniai kihívásoknak kell, hogy eleget tegyenek. Séta közben pedig valamennyi gazda a túlontúl aktív kan kutyákkal való találkozást próbálja elkerülni, néha mindezt sikertelenül. Számunkra a tüzelő kutyák nem jelentenek problémát. Szeparáltan, barátságos körülmények mellett tartjuk őket. A tulajdonos mindig biztos lehet benne, hogy kutyáját eredeti állapotában kapja vissza. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a tüzelő kutyák után cégünk a normál panzióztatási díjhoz képest 50%-os felárat számít fel.

 

Exportra való felkészítés

Cégünk nagy tapasztalattal és teljes körűen vállalja a kutyák exportra való felkészítését egy esetleges tartós külföldre történő költözés esetén. Sokan alábecsülik ennek munkaigényét, amelynek nemcsak sorrendje, de tartalma is pontosan, nemzetközi egyezmények szerint van meghatározva – sajnos, ha nem minden vizsgálat, dokumentum, igazolás helyesen, a célország követelményrendszerének megfelelően van kitöltve, elvégezve, akkor előfordulhat, hogy a célállomáson (általában repülőtér cargo terminál) a kutyát nem engedik tovább és visszafordítják a kiinduló országba.

Kutyaexport

Ezek a vizsgálatok, szigorú, de célországonként eltérő időbeli korlátok mellett (a teljesség igénye nélkül): veszettség elleni (RNATT) teszt, vértiter eredmények hatósági igazolása, ismételt oltások, IFAT, ELISA, Brucellosis, Leishmaniosis, Leptospirosis tesztek, hepatitis, parvo, para-influenza (a teljesség igénye nélkül) oltások eltérő időbeosztással, vérminta-vétel egy nemzetközileg, hatóságilag (külföldi) engedélyezett vérvizsgáló intézet segítségével, több alkalommal bolha, belső és külső élősködők elleni kezelések, okiratok kitöltése és postázása, és még sorolhatnánk.

Ha ezt a hosszadalmas procedúrát Ön is szeretné megspórolni, mi állunk rendelkezésére!

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyakozmetikusok Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink