bernathegyi

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

A Dogmopolite
számokban (2021. szept.)

467 813
vendégéjszaka

354 202
napköziztetett kutyanap

375 500
kilométer megtett séta

62 612
kozmetikázott kutya

6721
kiképzett kutya

89 205
kutyanap aktív napközi

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

Ahogyan mindannyian egyre elfoglaltabbak vagyunk, sokszor egyre kevesebb idő és energia marad kedvencünkre.

A kutyák fizikai és szellemi stimulációra szorulnak, hiszen számtalan viselkedési probléma, mint például az ugatás, rágás, ásás stb. az elszigeteltség, unalom és elégtelen mozgásból adódik. Bizonyított tény, hogy a testi gyakorlat és az azzal kapcsolatos szellemi ösztönzés kedvező hatással van ezekre a problémákra. A brit NOAH (National Office of Animal Health – Országos Állategészségügyi Intézet) és számos világszínvonalú szakintézmény szerint a napi séta és mozgás létfontosságú kutyája egészségének megőrzéséért, valamint szellemi és fizikai kiegyensúlyozottságáért. A mozgás nemcsak javítja kutyája kényelmét, de izomépítő, depresszió- és túlsúlyosság-megelőző, segítségével kutyusa mentes lesz az ízületi problémáktól, javít a szív állapotán és a viselkedési szokásokon.

Kutyasetaltatas

A Dogmopolite rendszeres vagy egyszeri jelleggel foglalkozik kutyájával a konzultáció során rögzített módszerek és igényelt időbeosztás szerint – a szolgáltatást szakavatott és saját kutyával rendelkező munkatársaink rugalmasan kezelik. A szolgáltatás nyújtása előtt egy bemutatkozó beszélgetést tartunk Önnel, kedvencével és munkatársunkkal. Minden esetben a lehető legpontosabban szeretnénk megismerni sétálási és gondozási szokásaikat. A faj, kor, energiaszint és temperamentum mind fontos tényező ahhoz, hogy a Dogmopolite pontosan meghatározhassa a megfelelő sétát és társadalmi kört. A kutyusokat gyakran – megállapodás szerint – gondosan megválogatott, legfeljebb négy kutyából álló csoportban sétáltatjuk. Ezáltal a szocializálás erősödik és a kutyák kiadós mozgást és interakciót élvezhetnek biztonságos környezetben.

Kutyasétáltatási szolgáltatásainkat azoknak a kutyatulajdonosoknak ajánljuk, akik esetleg egész napmunkában vannak, váratlanul el kell utazniuk, idősebbek, korházi ápolásra szorulnak, vagy egyéb elkötelezettségük van. A kutyusok a kívánalmak szerint – általában minimum egyórás – testmozgásban részesülnek (az utazási időt nem ideértve) egy közeli füves-fás-vizes (lehetőleg erdős) területen. Miután kijátszották, kitombolták magukat és érintkeztek a többi kutyussal, kedvence időben, kifáradtan, elégedetten és boldogan tér haza!

A napközbeni séta előnyeiről

Tovább olvasom »

Kölyökkutyák (1 évnél fiatalabb): A mindennapi napközbeni látogatások segítik a szobatisztaság megalapozását és fenntartását – ennek a feltétele a rendszeres és pontos WC-szünetek betartása kölyökkutyájának. Még a kutya-vécéhez szoktatott állatoknak is 3-4 óránként meg kell kapniuk a megfelelő nevelést és szocializációt. Amikor Ön a munkában van, mi kérésre napközben ellátjuk ezt a feladatot – így rendszeres és konzisztens lesz kutyusának a napi beosztása.

Felnőtt kutyák: A felnőtt kutyáknak rendszeres testmozgásra van szükségük a megfelelő fizikai és szellemi egészség fenntartásához. A szerető tulajok, akik hosszú ideig dolgoznak, megbízhatnak a Dogmopolite munkatársaiban kedvencük gondozása során a hét közben, amikor idejük legkevésbé teszi lehetővé a személyes figyelmet. A kutyavécéhez szoktatott állatok különlegesen rá vannak szorulva a napközbeni mozgásra, hiszen ennek hiányában hiperaktívak, alulszocializáltak lesznek, így nehezebb az együttélés és a nevelés.

Idősödő kutyák: Az idősödő kutyáknak gyakran sűrűbben van szükségünk vécészünetre mint fiatalabb korukban. Ha az idősödő kutyák véletlen lekésik a lehetőséget, gyakran nagyon stresszeltek, hiszen arra nevelték őket, hogy mindig menjenek ki, de már egy adott kor után nem tudják visszatartani. A frusztrált gazdi reakciója emellett gyakran a büntetés. Munkatársaink készséggel vállalják a látogatásokat munkaidőben, hogy megadhassák az idősebb kutyának a szükséges vécé- és sétaszünetet. Ettől a kutya és a gazdi is boldog lesz!

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyakozmetikusok Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink