Vállalati hírek

Csicsergő madarak, virágba boruló kertek és mezők, langyos fuvallatok! Már Önök is úgy várják a tavaszt, mint mi?

 

Cégünk egy különleges kis kedvességgel készül erre a fantasztikus évszakra: minden panzió és csatolt szolgáltatás (szállítás, panzióban történő kozmetikai ellátás, kutyaúszás, futópad-edzés és orvosi ellátás) 15% kedvezménnyel vehető igénybe 2024. március 1. és 2024. április 30. közé eső szolgáltatás kezdési időpont esetén.

 

Próbálják ki Önök is remek szolgáltatásainkat és várjuk együtt, megújult örömmel és szeretettel a tavaszt!

 

Bővebb információ

Bejelentkezés

...

Nagy öröm a számunkra, hogy testvércégünk, a DogmoVet ez év tavaszától – a kisállat aktuális korának, állapotának megfelelően  – szolgáltatási csomagokat kínálunk kedves vendégeinknek. Ezek a csomagok minden élethelyzetre megoldást kínálnak, emellett ily módon, kombináltan kérve természetesen kedvezménnyel érhetők el az egyes szolgáltatások.

 

Junior kisállat csomag

Biztosítsa a legjobb életkezdést kisállatának! 15% kedvezményt biztosítunk listaárainkból valamennyi kölyökkori oltásra, illetve mikrochip-beültetésre. Továbbá díjmentesen biztosítjuk az oltások során az állat fizikális vizsgálatát, illetve a konzultációt orvosunkkal, a féreghajtó tablettákat, illetve a csomag időtartama alatt történő testtömeg-nyomon követést.
Hűségét úgy háláljuk meg, hogy amennyiben a teljes alap oltási sort rendelőnkben végzik, úgy az esetleges ivartalanítási műtét árából további 10% kedvezményt biztosítunk.

 

Örökbefogadott kisállat csomag

Új taggal bővült a család? Az örökbefogadás alkalmával sokszor ismeretlen előéletű állattal állunk szemben, így javasolt a teljes kivizsgálás elvégzése. Ezek magukba foglalják a fizikális vizsgálatot, az esetlegesen hiányzó oltások pótlását, szív- és hasi ultrahangot, a szívférgesség gyorstesztet (kutyák esetében), illetve egy rutin vérlabort – valamennyi említett szolgáltatást 15% kedvezménnyel biztosítunk, illetve díjmentesen kínáljuk a gazdival történő konzultációt, illetve a testtömeg-nyomonkövetést, valamint egyszeri féreghajtást. Szívből reméljük, hogy ezzel is ösztönözni tudjuk a leendő kisállat-tartókat, hogy e nemes cselekedettel életet mentsenek.

 

Szenior kisállat csomag

Szeretett idősebb kisállataink számára alakítottuk ki ezt a csomagot. Szenior korban az esetleges betegségek minél korábbi felismerése létfontosságú a sikeres kezelés érdekében. Amennyiben ügyfelünk egyszerre kér fizikális vizsgálatot, hasi és szívultrahang-vizsgálatot, illetve laborvizsgálatot (geriátriai profil), úgy 15% kedvezményt biztosítunk a szolgáltatási sor díjából.

 

Vitalitás kisállat csomag

Őrizzük meg kisállatunk vitalitását egy életen át! Amennyiben ügyfelünk egyszerre kér fizikális vizsgálatot, hasi és szívultrahang-vizsgálatot, illetve rutin laborvizsgálatot, úgy 15% kedvezményt biztosítunk a szolgáltatási sor díjából.

Tovább »

...

Csicsergő madarak, virágba boruló kertek és mezők, langyos fuvallatok! Már Önök is úgy várják a tavaszt, mint mi?

Cégünk egy különleges kis kedvességgel készül erre a fantasztikus évszakra: minden panzió és csatolt szolgáltatás (szállítás, panzióban történő kozmetikai ellátás, kutyaúszás, futópad-edzés és orvosi ellátás) 15% kedvezménnyel vehető igénybe 2024. március 1. és 2024. április 30. közé eső szolgáltatás kezdési időpont esetén.

Próbálják ki Önök is remek szolgáltatásainkat és várjuk együtt, megújult örömmel és szeretettel a tavaszt!

Bővebb információ itt
Bejelentkezés itt

...

Nagy öröm számunkra, hogy az extrém magas infláció ellenére 2024-ben év elején – számos versenytársunkkal ellentétben – nem szorultunk árkorrekcióra. Bízunk benne, hogy továbbra is élvezhetjük kedves vendégeink és gazdijuk bizalmát; kollégáink ezévben is azon dolgoznak majd, hogy a lehető legnagyobb rugalmasság mellett a lehető legmagasabb színvonalok szolgálják őket/önöket.

 

Mire figyeljünk az ár kapcsán - Hogyan döntsünk?

Kutyapanzióink (a legtöbb panzióval ellentétben) nem megkezdett napokkal, hanem 24 órás ütemekben számolnak. Ez egy tipikus 5 napos tartózkodás esetében 20% megtakarítást jelent a megkezdett napú számítással szemben.

 

Központjaink Szentendre, Buda (XI. kerület), Szigetszentmiklós és Debrecen könnyen elérhető helyszínein találhatók, ami a város kijjebb eső területeihez képest jelentős üzemanyag- és időmegtakarítást jelent.

 

Valamennyi egységünkben, illetve szállító kollégáinknál is kártyás fizetési lehetőséget biztosítunk.

 

Cégünk semmilyen esetben sem számít fel rejtett költségeket (így például szezonális, speciális ellátás, gyógyszerezés, késői érkezés/távozás vagy egyéb felárat) - minden esetben csak a honlapunkon látható, illetve a díjkalkulátor által mutatott összeg a fizetendő.

 

10% kedvezmény 14 napos és azt meghaladó tartózkodás, 15% kedvezmény 30 napos és azt meghaladó tartózkodás, illetve speciális kedvezmény ennél hosszabb tartózkodás esetén.

 

Nem emeltünk árainkon 2024 év elején, így 2023-as árainkkal dolgozunk idén is.

Tovább »

...

Nagy öröm számunkra, hogy többhónapos fejlesztés és fordítói munka után mind a négy panzió és napközi központunk esetében lehetővé vált a kanadai, világszínvonalú ProPet állatpanziós szoftver használata. Ezzel Magyarországon mi vagyunk az első cég, amely – már meglévő, saját fejlesztésű online azonnali ajánlatkérő és bejelentkezési űrlapja mellett – egy globális, erre szakosodott cég szoftverét kínálja fel a könnyebb ügyintézés érdekében. A bejelentkezés során (annak egy bizonyos pontján) ugyanakkor lehetővé tesszük azt is, hogy a kedves érdeklődő kiválassza, hogy a cégünk által fejlesztett, már megszokott űrlapon folytatja a bejelentkezést, vagy foglalását a ProPet foglalási rendszerrel véglegesíti, amelyen létre tudja hozni saját és kisállata(i) profilját/profiljait, amelye(ke)t azt követően bármikor kényelmesen használhat – ideértve számtalan kényelmi funkciót – valamennyi leendő foglaláshoz, időt megtakarítva ezzel.

Tovább »

...

Kutyanapközi akár reggel 7:00 óra és este 20:00 óra között a Dogmopolite korszerű napközi központjaiban (Szentendrén, Budán, Szigetszentmiklóson és Debrecenben egyaránt)

A Dogmopolite nagy örömmel várja kedves vendégeit szentendrei, budai, szigetszentmiklósi és debreceni kutyanapközi központjaiban, ha a gazdának a napközbeni ellátás és lemozgatás munka, vagy bármely egyéb elfoglaltság miatt nem, vagy csak nehézkesen megoldható. Lepje meg Ön is kutyáját egy garantáltan unalommentes nappal teli mozgással, szocializálással, játékkal és odafigyelő, szerető kollégákkal, akik mindent megtesznek, hogy este Ön kutyáját jókedvűen, kiegyensúlyozottan vihesse haza.

Tovább »

...

Gárdos Péter, a Dogmopolite, illetve a Dogmovet-Dogmopharm Állatorvosi Rendelő és Állatpatika ügyvezetője beszélget Lakatos László műsorvezetővel a TrendFM Nap Vendége programjában – a témák a panzió ötletének születése, az ország vezető hálózatának létrehozása és Budapest legújabb állatorvosi rendelő és állatpatika bemutatása. Hallgasson bele!

Tovább »

...

Végre teljesen befejeződtek a munkálatok rendelőnkben, ezért egy professzionális fotós segítségével új, gyönyörű képeket készíttettünk, hogy a kedves érdeklődök láthassák, milyen gyönyörű környezetben történik nálunk a világszínvonalú gyógyítás. Látogasson meg minket Ön is! Októbertől már szívultrahang és szakszerű fogászattal is állunk rendelkezésére.

 

Elérhetőségeink:

DogmoVet-DogmoPharm Állatorvosi Rendelő és Állatpatika

H-1134 Budapest, Szabolcs utca 23-25.

 

DogmoVet - Állatorvosi Rendelő

Telefon: (+36 1) 300 91 50, (+36 20) 470 60 40, (+36 20) 470 61 70

E-mail: info@dogmovet.hu

 

DogmoPharm - Állatpatika

Telefon: (+36 1) 300 91 51, (+36 20) 470 62 16, (+36 20) 470 62 26

E-mail: info@dogmopharm.hu

Tovább »

...

Legyen szó kölyök- vagy idősebb, esetlegesen betegeskedő kutyáról, sokszor előfordul – főleg ha gyakran távol van otthonról vagy hosszú időt tölt munkahelyén – hogy kellemetlen megkérni barátokat, szomszédokat, hogy etessék és gondozzák háziállatukat.

 

A Dogmopolite pontosan ebben nyújt megoldást: szerető munkatársunk naponta egyszer, kétszer, illetve az igény szerint többször a kért időhosszra ellátogat otthonába, megeteti, megitatja, ellátja kutyáját, az esetleges kutyapiszkokat eltakarítja, játszik kutyusával és a megrendelés szerint egyéb feladatokat is ellát.

 

Ennek a szolgáltatásnak köszönhetően kedvenceik a megszokott otthon kényelmében maradhatnak, barátait, családját és szomszédjait nem kell szívességért kérnie.

...

Óriási öröm számunkra, hogy a Covid-járványt követően 2023. októbertől végre ismét felálltjuk korábban 15-20 főből álló sétáltató és háznál felvigyázó csapatunkat, és végre ismét felkínáljuk ezt a két, korábban igen népszerű, ámbátor a járvány miatt sajnos megszüntetésre kényszerült szolgáltatásunkat.

 

Ahogyan mindannyian egyre elfoglaltabbak vagyunk, sokszor egyre kevesebb idő és energia marad kedvencünkre.

A kutyák fizikai és szellemi stimulációra szorulnak, hiszen számtalan viselkedési probléma, mint például az ugatás, rágás, ásás stb. az elszigeteltség, unalom és elégtelen mozgásból adódik. Bizonyított tény, hogy a testi gyakorlat és az azzal kapcsolatos szellemi ösztönzés kedvező hatással van ezekre a problémákra.

 

A brit NOAH (National Office of Animal Health – Országos Állategészségügyi Intézet) és számos világszínvonalú szakintézmény szerint a napi séta és mozgás létfontosságú kutyája egészségének megőrzéséért, valamint szellemi és fizikai kiegyensúlyozottságáért. A mozgás nemcsak javítja kutyája kényelmét, de izomépítő, depresszió- és túlsúlyosság-megelőző, segítségével kutyusa mentes lesz az ízületi problémáktól, javít a szív állapotán és a viselkedési szokásokon.

 

A Dogmopolite rendszeres vagy egyszeri jelleggel foglalkozik kutyájával a konzultáció során rögzített módszerek és igényelt időbeosztás szerint – a szolgáltatást szakavatott és saját kutyával rendelkező munkatársaink rugalmasan kezelik. A szolgáltatás nyújtása előtt egy bemutatkozó beszélgetést tartunk Önnel, kedvencével és munkatársunkkal. Minden esetben a lehető legpontosabban szeretnénk megismerni sétálási és gondozási szokásaikat. A faj, kor, energiaszint és temperamentum mind fontos tényező ahhoz, hogy a Dogmopolite pontosan meghatározhassa a megfelelő sétát és társadalmi kört. A kutyusokat gyakran – megállapodás szerint – gondosan megválogatott, legfeljebb négy kutyából álló csoportban sétáltatjuk.

...

Vivien már egész kiskora óta ámulattal nézett az állatokra, legyen az egy macska, papagáj vagy tehén. Nem meglepő, hogy az egyetemi képzése során számtalan orvoslási terület felkeltette az érdeklődését, így a kisállat rendelőkön túl egzotikus szakállatorvosok mellett is igyekezett bővíteni tudását, valamint az Orvostudományi Egyetem mellett elvégezte a vadgazdálkodási szakirány képzést. Nem csak munkája során, de szabadidejében is szeret állatok társaságában lenni, így még egyetemi évei alatt örökbe fogadta Naspolyát, aki azóta is boldogítja minden napját. Célja, hogy legalább annyi odafigyeléssel és akkora szeretettel foglalkozhassak minden hozzá érkező kis beteggel, ahogyan azt saját kutyájával is teszi.

Tovább »

...

Dorottyában az állatok iránti szeretet és az irántuk érzett felelősségtudat már gyerekkorában kialakult. Szülei már kiskorától kezdve teret engedtek a kisállatoknak az életében, ezáltal úgy nőtt fel, hogy mindig voltak nyulai. Jelenleg egy 5 éves holland törpenyúl tulajdonosa. A 18 év nyúltartás alatt sok tapasztalatot szerzett a betegségek felismerésében és kezelésében.

Egyértelművé vált, hogy az állatorvosi hivatást választja. Az állatorvosi egyetemi évek alatt a kötelező és önkéntes gyakorlatát egzotikus állatokat ellátó rendelőkben töltötte. Az egzotikus szakállatorvosok mentorálása alatt értékes tapasztalatot szerzett a kisemlősök belgyógyászati, fogászati és sebészeti ellátásában.

Tovább »

...

Tapasztalt állatorvosokból álló csapatunk a kutyák, macskák és más kisállatok egyedi igényeinek megfelelő, megbízható márkák termékeinek választékát állította össze webshopunk kínálatában. Akár kiváló minőségű eledeleket és jutalomfalatokat, táplálékkiegészítőket, gyógyszereket, ápolószereket vagy más, a háziállatok ápolásához szükséges termékeket keres, itt megtalálja őket - rendeljen online, házhoz szállítással!

 

Élősködő elleni készítmények

Az élősködők elleni védelem elengedhetetlen a háziállatok egészsége szempontjából, mivel a paraziták számos betegséget és betegséget okozhatnak. Az élősködők elleni védekezésre szolgáló termékek rendszeres használata segíthet megelőzni a fertőzéseket, és védelmet nyújt a paraziták más háziállatokra és emberekre történő átterjedése ellen.

 

Probiotikumok, emésztés segítők

A háziállatoknak szánt probiotikumok segíthetnek javítani az emésztőrendszer egészségét és fokozhatják az immunitást azáltal, hogy elősegítik a hasznos baktériumok növekedését a bélben. Ez segíthet megelőzni a fertőzéseket, csökkenteni a gyulladást, és javíthatja a háziállatok általános egészségét és jólétét.

 

Szőr-, és bőrápolás

A bőr és a szőrzet ápolása létfontosságú a háziállatok számára, mivel a bőrük az első védelmi vonal a külső kórokozókkal szemben. A rendszeres ápolás, a megfelelő higiénia és az egészséges táplálkozás segíthet megelőzni a bőrfertőzéseket, javíthatja a szőrzet állapotát, valamint csökkentheti a vedlést és a szagot.

 

Vitaminok, immunerősítők, általános hatású készítmények

A vitaminok és immunerősítők segíthetnek javítani a háziállatok általános egészségi állapotát és jólétét. Erősíthetik az immunrendszert, elősegíthetik az egészséges növekedést és fejlődést, és csökkenthetik a betegségek és fertőzések kockázatát. A kiegyensúlyozott étrend és a táplálékkiegészítők alapvető tápanyagokat biztosíthatnak a háziállat egészségének támogatásához.

 

Ízületvédők, csont- és porcerősítők

Az ízületek, csontok és porcok védelme kulcsfontosságú a háziállatok általános egészsége és mobilitása szempontjából. A megfelelő táplálkozás, testmozgás és táplálékkiegészítők biztosítása segíthet megelőzni az ízületi és csontproblémákat, például az ízületi gyulladást és a csípőízületi diszpláziát, és javíthatja életminőségüket. A korai megelőzéssel késleltethető vagy minimalizálható ezeknek a betegségeknek a kialakulása.

 

Kenőcsök, sebkezelők

A megfelelő sebkezelés elengedhetetlen a háziállatok számára, mivel megelőzheti a fertőzéseket, elősegítheti a gyorsabb gyógyulást, és csökkentheti a fájdalmat és a kellemetlenségeket. Az állatorvos által ajánlott krémek és egyéb kezelések használata segíthet a seb megnyugtatásában, megakadályozhatja a nyalást vagy vakaródzást, és elősegítheti a háziállat gyógyulását.

 

Fültisztítók

A fültisztítás megelőzheti a fertőzéseket, eltávolíthatja a felesleges viaszt és törmeléket, és felismerheti a fülproblémák korai jeleit. A rendszeres fültisztítás a megfelelő termékekkel és technikákkal segíthet a fül egészségének megőrzésében és az olyan problémák megelőzésében, mint a fül atkák, fertőzések és halláskárosodás.

 

Idegrendszer támogatók, stresszoldók

A megfelelő táplálkozás, a táplálékkiegészítők, a testmozgás és a kényelmes környezet segíthet a szorongás csökkentésében, a viselkedési problémák megelőzésében és a relaxáció elősegítésében. Ez segíthet megelőzni vagy kezelni bizonyos, a stresszel összefüggő egészségügyi állapotokat, például a húgyúti fertőzéseket és az emésztési problémákat is.

 

Szemészeti készítmények

A szemgondozás megelőzheti a fertőzéseket, felismerheti a szemproblémák korai jeleit, és fenntarthatja a jó látást. A szem rendszeres tisztítása és ellenőrzése segíthet megelőzni az olyan problémákat, mint a kötőhártya-gyulladás, a szaruhártya-fekély és a szürkehályog. A megfelelő táplálkozás és a táplálékkiegészítők szintén támogathatják a szem jó egészségét.

 

Vese, húgyutak

A vese- és húgyúti gondozás megelőzheti és kezelheti az olyan problémákat, mint a vesebetegség, a húgyúti fertőzések és a hólyagkövek. A megfelelő folyadékpótlás, a megfelelő táplálkozás és az állatorvosnál végzett rendszeres ellenőrzések segíthetnek a vese és a húgyutak jó egészségének megőrzésében.

 

Köhögéscsillapítók

A tartós köhögés olyan alapvető egészségügyi problémák jele lehet, mint a légúti fertőzések, az allergia vagy a szívbetegség. Az állatorvos által végzett megfelelő diagnózis és kezelés segíthet a köhögés kezelésében és a súlyosbodás megelőzésében, javítva ezzel a háziállat légzőszerveinek egészségét.

 

Szív-, érrendszer támogató készítmények

A szív- és érrendszeri ápolószerek nélkülözhetetlenek a szívbetegségben szenvedő vagy annak kockázatának kitett háziállatok számára. Ezek a termékek közé tartozhatnak gyógyszerek, kiegészítők és speciális étrendek, amelyeket a szív egészségének támogatására és a szívbetegségek megelőzésére vagy kezelésére terveztek.

 

Májvédők

A májbetegségben szenvedő vagy annak kockázatának kitett háziállatok számára a májápoló termékek nélkülözhetetlenek lehetnek. Ezek a termékek közé tartozhatnak gyógyszerek, speciális étrendek és kiegészítők, amelyeket a májműködés támogatására és a májbetegségek megelőzésére vagy kezelésére terveztek.

 

Szájhigiénia

A szájhigiéniai ápolószerek megelőzhetik a fogbetegségeket, a rossz leheletet és más egészségügyi problémákat. Ezek a termékek közé tartozhatnak fogkefék, fográgók, szájöblítők és a száj egészségének megőrzésére tervezett speciális tápok.

 

Gyógytápok

A gyógytápok kulcsfontosságúak lehetnek bizonyos egészségügyi állapotok, például vesebetegségek, húgyúti problémák és gyomor-bélrendszeri problémák kezelésében. Ezeket a tápokat úgy tervezték, hogy biztosítsák a szükséges tápanyagokat és összetevőket a háziállat egészségének támogatásához és az adott egészségügyi állapot kezeléséhez.

 

Jutalomfalatok

A jutalomfalatok a háziállatok táplálkozásának alapvető részét képezhetik, mivel további tápanyagok, mentális stimuláció és a gazdival való kötődés forrásaként szolgálhatnak. Fontos azonban, hogy a háziállat korának, fajtájának és egészségi állapotának megfelelő, egészséges finomságokat válasszon, és kerülje a túladagolást.

 

Száraztápok

A háziállatoknak szánt száraztápok számos előnnyel járhatnak, például a fogak egészségének elősegítése a lepedék és a fogkő kialakulásának csökkentésével, a kényelmes és könnyű tárolás és tálalás, valamint a más típusú állateledelekhez képest költséghatékonyak.

 

Konzervek, nedves tápok

A háziállatoknak szánt nedves konzervek számos előnnyel járhatnak, például magas nedvességtartalommal rendelkeznek, ami segíthet a jó hidratáltság és a húgyutak egészségének fenntartásában, ízletesebbek és vonzóbbak a válogatós evők számára, valamint változatos textúrákat és ízeket biztosítanak.

Tovább »

...

Klaudia elkötelezett állatrajongó. 2020-ban végzett az Állatorvostudományi Egyetemen, illetve abszolvált emellett több kurzust is: Folyadékterápia, Kutya- és Macskafogászat, Macskaviselkedés, Ortopédiai és Neurológiai Diagnosztika a Kisállatpraxisban – a teljesség igénybe nélkül. Egy 14., majd egy 10. kerületi állatorvosi rendelőben dolgozott állatorvosként 2020 óta. A DogmoVet-DogmoPharm személyzeti és tárgyi színvonalát látva az első jelentkezők között szerepelt. Legfőbb érdeklődési szakterülete az ortopédia, műszeres diagnosztika, a fogászat és a viselkedésterápia. Lágyszöveti, ortopédiai vonalon a sebészet képezi leginkább érdeklődése középpontját. 

Munkatársaink »

...

 Zsófia 2011-ben végzett az Állatorvostudományi Egyetemen. Tanulmányai alatt fél évet töltött a Toulouse-i Állatorvostudományi Egyetem Oktató Kórházában gyakorlati képzésen Erasmus Program keretein belül, majd tanulmányai befejeztével Leonardo ösztöndíjjal tért vissza Toulouse-ba, és gyakornokként dolgozott a Lóklinikán. Ezután Párizs vonzáskörzetében helyezkedett el egy kisebb, majd egy nagyobb állatklinikán, ahol kisállatok lágysebészeti ellátásában szerzett tapasztalatot. 2015-ben költözött vissza Magyarországra, ekkor kezdett el foglalkozni egzotikus állatok gyógyításával. Az elmúlt években számos külföldi konferencián bővítette ezen szaktudását. Végül 2022-ben Egzotikus állatok szakállatorvosi diplomát szerzett. Jelenleg kutya, macska és egzotikus kisállatok általános betegellátását, és lágysebészeti műtétjeit végzi.

Munkatársaink »

...

Ismerje meg az ország egyik legmodernebb állatorvosi rendelőjét Budapest szívében – egy hely, ahol nem csak kisállata, de Ön is szakszerű kezek között érezheti magát!

Szolgáltatásaink sokasága felöleli a kölyök- és felnőttkori oltások beadását, a legkülönbözőbb szűrővizsgálatok biztosítását, belgyógyászati kivizsgálást, illetve széleskörű sebészeti beavatkozások lebonyolítását. Ezeket kiegészítik helyszíni, modern laborszolgáltatásaink azonnali mintavizsgálattal, fogászati beavatkozások, illetve röntgen- és ultrahangos diagnosztikák.

A háziállatok hatékony ellátása mellett természetesen a kényelmes, hangulatos és barátságos környezet megteremtésére is törekszünk. Az iparág legmodernebb recepciójával és várójával rendelkezünk, amely kellemes és nyugodt légkört teremt Önnek és háziállatának. Magasan képzett és empatikus csapatunk garantálja, hogy Ön és kedvence kényelmesen érezze magát az érkezéstől egészen a távozásig.

 

Elérhetőségeink:

DogmoVet - Állatorvosi Rendelő

Telefon: (+36 1) 300 91 50, (+36 20) 470 60 40, (+36 20) 470 61 70

E-mail: info@dogmovet.hu

 

DogmoPharm - Állatpatika

Telefon: (+36 1) 300 91 51, (+36 20) 470 62 16, (+36 20) 470 62 26

E-mail: info@dogmopharm.hu

Időpontfoglalás »

...

Átfogó ellátás

Állatorvosi rendelőnkben átfogó állatorvosi ellátást nyújtunk, hogy biztosítsuk kedvence általános egészségét és jólétét. Tapasztalt állatorvosaink modern diagnosztikai berendezéseket és technikákat használnak az egészségügyi állapotok széles körének diagnosztizálásához és kezeléséhez. A rutinellenőrzésektől és oltásoktól kezdve az összetett műtétekig és a sürgősségi ellátásig minden páciensünk számára a legmagasabb színvonalú ellátást biztosítjuk. Hiszünk a háziállatok gondozásának proaktív megközelítésében, amely magában foglalja a rendszeres ellenőrzéseket, hogy felismerjük és megelőzzük az egészségügyi problémákat, mielőtt azok súlyossá válnának. 

Megelőzés

Hiszünk abban, hogy a megelőzés a kulcsa annak, hogy kis kedvence egészséges és boldog maradjon. Számos személyre szabott megelőző orvosi szolgáltatást kínálunk: állatorvosaink Önnel együtt kidolgoznak egy személyre szabott megelőző ellátási tervet, amely magában foglalhatja a rendszeres egészségügyi vizsgálatokat, élősködők elleni védelmet, fogászati ellátást és táplálkozási tanácsadást. Ezeknek a vizsgálatoknak a célja, hogy felderítsük az esetlegesen fennálló egészségügyi problémákat, és hatékony megelőző ellátást nyújtsunk.

Együttérzés

Megértjük, hogy kedvence családjának szeretett tagja, és mi is így bánunk vele. Együttérző állatorvosokból és személyzetből álló csapatunk elkötelezett amellett, hogy minden betegnek személyre szabott ellátást és figyelmet nyújtson. Jelentős időt arra, hogy meghallgassuk aggodalmait, és válaszoljunk minden kérdésére, így biztos lehet abban, hogy kedvence a lehető legjobb ellátásban részesül. Csapatunk továbbá elkötelezett amellett, hogy kedvence számára a lehető legkényelmesebbé és stresszmentesebbé tegye az élményt. 

Kényelem

Tudjuk, hogy az Ön ideje értékes, ezért számos kényelmi szolgáltatást kínálunk, hogy megkönnyítsük kisállatának gondozását. Online időpontfoglalási rendszerünk lehetővé teszi, hogy a látogatások idejét az Önnek tetsző időpontra ütemezze, rugalmas nyitvatartási időnk pedig megkönnyíti, hogy az állatorvosi ellátást beillessze elfoglalt időbeosztásába. Ezenkívül helyszíni gyógyszertárunk és laboratóriumunk lehetővé teszi, hogy gyors és pontos diagnózist és kezelést biztosítsunk. 

Tovább »

...

Nem elég, ha a kutyád ért téged, Neked is értened kell a kutyádat!

Elvárjuk a kutyáinktól, hogy tudják mikor, mi a megfelelő viselkedés és a felpörgött vagy éppen monoton mindennapokban, problémamentes társaink legyenek. Sokan azonban nincsenek tisztában kutyájuk igényeivel, vagy azzal, hogy mikor mit és miért csinál. Ebben leszünk mi a gazdik segítségére és adunk eszközöket a kezükbe az alapvető engedelmes feladatok elsajátítása mellett azért, hogy amikor például a kutya hisztérikus ugatásba kezd, akkor a gazdi lássa és értse, hogy mit szeretne, vagy mi lehet a kiváltó ok, és hogyan tudja ezt megfelelően kezelni.

Csoportos képzések

Csoportos képzéseinken Önnek és kutyájának lehetősége lesz arra, hogy más kutyákkal és gazdáikkal szocializálódjon, elősegítve ezzel a fontos szociális készségek fejlődését és tartós kötődések kialakulását. Tapasztalt kiképzőkből álló csapatunk vezetésével ezek az órák a gyakori viselkedési problémákkal, az engedelmességi képzéssel és az alapvető parancsokkal foglalkoznak. Csoportos tréningjeink strukturált tananyagot kínálnak, amely minden résztvevő számára megfelelő ütemben halad.

Egyéni foglalkozások

Az egyéni foglalkozások során Ön és kutyája személyre szabott útmutatást kap tapasztalt oktatóinktól, akik felmérik kutyája viselkedését, meghatározzák a fejlesztendő területeket, és személyre szabott, csak az Ön számára kidolgozott képzési programot dolgoznak ki. Ez a személyre szabott megközelítés lehetővé teszi a célzott tréningeket, amelyek hatékonyan kezelhetnek olyan speciális kihívásokat vagy célokat, amelyeket csoportos keretek között nehéz lenne megcélozni.

Tovább »

...

Reméljük, hogy nem méltatlankodnak a kedves olvasók, hogy ismét felhozzuk az állat-egészségügy témáját: de hát mi is lenne fontosabb, mint hogy kis kedvenceik megkapják a nekik járó, lehető legjobb gyógyítást? Pontosan ezzel a céllal hoztuk létre a DogmoVet állatorvosi rendelőt, amely 2023. július 1-én nyit és a város talán legszebb állatorvosi rendelője lesz. A képen a DogmoVet honlapja látható; sok energiát fektettünk abba, hogy minél tömörebben, minél több információhoz juthassanak. A cikkek, leírások, érdekességek mellett a bejelentkezést is nagyon könnyűvé tettük: a hagyományos kapcsolatfelvételi módokon túlmutatóan egy egyszerűen, gyorsan kitölthető űrlap is áll az érdeklődők rendelkezésére időpont foglalásához. Látogasson el honlapunkra, mi addig is szorgosan dolgozunk ezen a gyönyörű projekten. Ne feledjék, a nyitás 2023. július 1.!

Tovább »

...

Ahogyan arról korábbi hírleveleinkben is beszámoltunk, gőzerővel halad Budapest talán legszebb állatorvosi rendelőnek építése – várható nyitás 2023. július 1. Ugyanakkor fontos ezen a ponton azt is megemlítenünk, hogy az állatorvosi rendelőben (www.dogmovet.hu) egy korszerű kisállatpatika is helyet kap – ez a DogmoPharm, amelynek honlapja: www.dogmopharm.hu. A honlapon webshopot is kialakítunk, ahonnan a nem vényköteles termékeket házhoz is szállítjuk. A vényköteles termékeket természetesen a helyszínen, a 1134 Budapest, Szabolcs u. 23-25 sz. alatt tudják a kedves érdeklődők megvásárolni. Állatgyógyászati termékeink a gyógyszerek és étrend-kiegészítők széles választékát foglalják magukban. Ide tartoznak – egyebek mellett – a megelőző kezelések (bolha, kullancs, szívféreg) elleni védekezés és védőoltások, betegségek és egyéb kondíciók (allergiák, fertőzések, ízületi gyulladások) kezelésére szolgáló gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, kiegészítők és speciális étrendek.

Tovább »

...

Szentendrei és szigetszentmiklósi panziónk már évek óta bevált fejlesztése a – szintén a teljes kifutót/játszóteret lefedő – raschel árnyékoló, ami csak a szűrt napfényt engedi át. Ennek köszönhetően szabadon jár a levegő, felfele távozik a meleg, a kutyusok bőre ugyanakkor nem melegszik át, hiszen mindvégig árnyékban vannak. Debrecenben, az előzőekben említett párakapuk mellett ezt az árnyékolási megoldást választottuk a meleg tavaszi, forró nyári időszakra. Mielőtt bárki azt hinné, hogy hamar jöttünk rá ennek lehetőségére, téved: volt itt már minden: keménytetős árnyékoló, kocsibeálló, vitorla, néhány megoldás még a kerítésrendszert is kitépte a földből egy-egy erősebb szélben – de ez a rendszer bizonyult a legidőtállóbbnak: költséghatékony, pótolható, nagyon jól szűri a napot és a kutyák egyszerűen imádnak játszani, tombolni alatta.

Tovább »

...

Ahogyan azt már szentendrei és szigetszentmiklósi panzióinkban láthatták a kedves gazdik – és tapasztalhatták a vendégek – a párakapu egy remek és igen hatékony megoldás a forró nyári napokon kifutóink, játszótereink hűsen tartására. A párakapu bizonyos helyközönként rendelkezik egy porlasztóval, amit válaszható finomságra állíthatunk: ezek finom részecskékre bontják a vizet, így annak közvetlen környezetében jelentősen csökken a hőmérséklet.
Debreceni panziónkat éppen készítjük a nyárra, ennek keretén belül a teljes kifutó hosszán (25 méter) két kifeszített sodrony segítéségével összesen 50 méternyi párakaput létesítettünk több mint 100 porlasztóval. Ennek köszönhetően vendégeink a legmelegebb napokon is vígan játszhatnak, élvezhetik a víz és a pára, a hűsebb levegő adta kellemes légkört.

Tovább »

...

Nagy öröm számunkra, hogy immár Újbudán, a 11. kerületben is elérhető a Dogmopolite kutyakozmetikák kiváló, minőségi szolgáltatása. Orosz Eszter személyében gondoskodunk a házikedvencek bundájának gondos ápolásáról. Eszter már gyerekkorában eltervezte, hogy bármilyen munkája is lesz, kutyákkal dolgozik majd – így lett kutyakozmetikus. Hamar szerelmes lett ebbe a szakmába; imádja, hogy minden nap új kutyaszemélyiségeket ismerhet meg és célja, hogy minden vendége, beleértve a gazdikat is, vidáman és szeretettel távozzanak. Eszter újbudai kozmetikai szalonunk csapatát erősíti, ahol nap mint nap tanúbizonyságot tesz szakmai felkészültségéről.

Tovább »

...

Orsi, debreceni panziónk fizioterapeutája a hétvégén tartotta meg az első úszást - egy végtelenül barátságos bernáthegyivel. Az óra fantasztikusan sikerült és óriási hozzájárulás a kutyus mozgásszervi problémáinak enyhítésében. 

Egy kis tudnivaló: Az úszás alacsony terheléssel jár, nem jár felütődéssel és súlyterheléssel, ami azt jelenti, hogy kutyája élvezheti annak összes előnyét anélkül, hogy az ízületeit és íniat terhelné. A vízbe alámerülve a víz veszi át kutyája súlyának nagy részét, megtámasztja a testét, és mentesíti a csontrendszerét a rázkódások okozta stressztől, ami a szárazföldön végzett edzés során előfordulhat. Ezenkívül az úszás során a kutyák másképp mozognak, mint a szilárd talajon szoktak, ami javítja a mozgásterjedelmüket.

Mindezek az előnyök különösen előnyös mozgásformává teszik az úszást az ízületi rendellenességekben, például ízületi gyulladásban vagy diszpláziában szenvedő kutyák számára, és csodálatos rehabilitációvá az ortopédiai vagy neurológiai sérülésből lábadozó kutyusok számára.

Tovább »

...