kutya2

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

A Dogmopolite
számokban (2021. szept.)

467 813
vendégéjszaka

354 202
napköziztetett kutyanap

375 500
kilométer megtett séta

62 612
kozmetikázott kutya

6721
kiképzett kutya

89 205
kutyanap aktív napközi

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

Bianka kora gyermekkora óta kutyarajongó. Iskolás évei alatt már rendszeresen vitte haza az elkóborolt kutyákat, cicákat és próbált nekik gazdit keresni – sokszor viszont megtartotta őket. Első kutyáját, Mollyt, 8 évesen kapta. Iskola alatt végig állatokkal dolgozott, más munkát elképzelni sem tud. Továbbtanulás szempontjából is ezt a pályát tűzte ki célul, így leginkább a kutyakozmetikusi karriert.

dogmo-auto

2021-ben megkezdtük autóparkunk lecserélését - immár vadonatúj autóinkkal állunk rendelkezésükre. Légkondícionált, 0 km-t futott, biztonságos és gyönyrű autóink nemcsak kedves négylábú vendégeink, de sofőrjeink biztonságát is garantálják. Napi 200-300 km távot - úgy hisszük - csak színvonalas, műszakilag biztonságos és esztétikailg is megfelelő járműben lehet megtenni. Mindehhez hozzá tartozik, hogy kifejezetten autóinkba gyártott térelválasztókkal tesszük a kutyák és cicák számára még biztonságosabbá az utat. Próbálja ki Ön is, akár hosszabb útra, vidékre és külföldre is!

 

A foglaláshoz kattintson ide »

Zsanett már gyermekkora óta tudta, hogy ha felnő, állatokkal szeretne majd foglalkozni. 2006-ban kapta meg élete első kutyáját, egy Yorkiet. Ő ébresztette rá, hogy kutyakozmetikus szeretne lenni, így 2007-ben elvégezte a tanfolyamot és mai napig ugyanolyan szeretettel és alázattal végzi munkáját, mint pályafutása legelején. Az évek alatt Zsani Budapest egyik legjobb kozmetikusává nőtte ki magát.

Pontosan a képen látható, 15 nm árnyékolt területet biztosító felszerelést rendeltünk, az elsőt a háromból, hogy megvizsgáljuk annak árnyékolási hatékonyságát szigetszentmiklósi panziónk nagykutyás játszóterén. Sajnos a legmelegebb órákban a viacolor felület felmelegedhet. Ezt természetesen már most orvosoljuk párakapuk üzemeltetésével, de arra gondoltunk, hogy ha tartósan árnyékban játszhatnának a nagytestű kutyusok is, úgy az pihentetőbb és még szórakoztatóbb lenne a számukra.

A foglaláshoz kattintson >>> ide

Ahogyan az emberek sem, úgy a kutyák pláne nem szeretnek unatkozni - egyesek kifejezetten utálják. Ilyenkor elkezdenek rosszalkodni, kezelhetetlenné válni, ezért a lemozgatott, szórakoztatott kutya sokkal kellemesebb vendég - jobb kedvű, jobban alszik, több barátot szerez és még sorolhatnánk. Mind ehhez a már most rendelkezésre álló szórakoztatási lehetőségek mellé négy óriáscsúszdát és négy mászókát rendeltünk, hogy még változatosabban telhessenek kedves vendégeink mindennapjai.

A foglaláshoz kattintson >>> ide

2010-ben megkezdett működésünk során mintegy 2 tonna megrendelőlapot "fogyasztottunk el", vagyis "írtunk tele", egyszóval ennyi papírt használtunk el ahhoz, hogy minden kedves ügyfél és négylábú vendég adatait biztonságosan őrizni tudjuk. Elérkezettnek látjuk az időt, hogy - a műszaki kihívás ellenére - teljes mértékben áttérjünk a digitális űrlapok kitöltésére és azok elektronikus aláírására idén augusztus-szeptemberben. Így nemcsak időt, hosszú távon pénzt (amit a kutyák kényelmére tudunk fordítani), hanem bolygónk erőforrásain is spórolni tudunk. Egy aprócska lépés, de reméljük, sokat számít!

Krisztina imád lovagolni, emellett érdekli az akvarisztika, a rágcsálók, de leginkább a kutyák – ez az élete. Sokáig állatorvosi asszisztens volt, manapság a problémás kutyákkal való foglalkozás érdekli leginkább. Kutyakiképző, munkakutya-bíró, állatmentő; állatokat rehabilitál, majd gazdikat keres nekik. Fókuszában a kutyák csoport-dinamikája, valamint a kutya-gazdi kapcsolatának vizsgálata áll.

Fejlesztünk, fejlődünk és folyamatosan javítani próbáljuk szolgáltatásaink színvonalát: ezért, kiváltképpen nyáron különösen magas foglaltsággal működünk. Ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy szinte minden helyünk elkelt már júliusra (ez mintegy 200 férőhely három panzióban), így ha Önök is utazni kívánnak, mielőbb foglalják le helyüket nálunk, panzióink egyikében.

A foglaláshoz kattintson ide »

Mint azt minden bizonnyal tudják már a kedves olvasók, cégünk egyedülálló módon Magyarországon egyszerre hét telephellyel - három panzió/napközi és négy kozmetika - rendelkezik. Évente mintegy 50 000 km-t teszünk meg arra törekedve, hogy minél rugalmasabban, gyorsabban és kényelmesebben tudjuk szállítani a kis kedvenceket, és adott esetben gazdáit. Augusztustól mindezt még kényelmesebben és elegánsabban tudjuk majd nyújtani az Önök számára: a vadonatúj Fiat Doblo Cargo kimagasló kényelemet kínál, emellett a kutyusok/cicák kellemes, biztonságos és légkondicionált térben utazhatnak ezek után.

Amióta Ági az eszét tudja, mindig is kutyák vették körül. Három örökbefogadott kutyus büszke tulajdonosa. Ági szívén viseli a gazdátlan állatok sorsát, ezért, ahol csak tud, segít rajtuk. Ebből kifolyólag már többször is volt ideiglenes befogadó, így segítve többükön. Ági a budai kutyapanzió és kutyanapközi megbecsült csapattagja, ahol azon dolgozik, hogy kedves vendégeink minél jobban érezzék magukat.

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyakozmetikusok Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink