kutya2

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

A Dogmopolite
számokban (2021. szept.)

467 813
vendégéjszaka

354 202
napköziztetett kutyanap

375 500
kilométer megtett séta

62 612
kozmetikázott kutya

6721
kiképzett kutya

89 205
kutyanap aktív napközi

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

A pesti napközit használom, mert közel van, és korábban, mire hazaértem, rendrakással kezdtem az estét – mindent megrágott a kutya és a szomszédok is panaszkodtak az ugatásra. Ennek szerencsére vége.

Nehéz természetű a kutyánk, ezért szükség volt egy oktatóra. Elején lassabban haladva, de 8-10 alkalom után már radikálisan megváltozott kutyánk viselkedése. Valóban ért hozzá a kolléga.

Ami nagyon kényelmes, hogy érte jönnek és vissza is hozzák, ha panzióztatás kell. Ez nagy segítség, mert nehezen mozgok és nincs autóm. Emellett én mondom meg, mikor kérem a szállítást.

Ha már kutyapanziót kell választani, mindenképpen ezt ajánlanám. Egyedülálló, hogy ott is laknak, folyamatos a felügyelet és értenek is hozzá. Nagyon tiszta, boldog kutyust kaptam vissza.

Iszonyú neveletlen volt a kutyánk, elrontottuk korábban. 8 hete elkezdtek nálunk oktatni, leginkább minket, azóta az együttélés sokkal könnyebb, tudja már a helyét Vezér, ez nekünk óriási segítség.

Közép uszkárommal mindig a pesti szalonba járunk. Uszkárt nekem még senki nem nyírt úgy, mint a Dogmopolite kollégái, tény, hogy megkérik az árát. Az eredményen ez viszont meg is látszik.

A budai kozmetikát használom, és Alfi imádja a lányokat. A sampon, amit használnak, sehol máshol nem kapható, és hetekig illatosak tőle. A másik, hogy gyönyörűen nyírnak, kifogástalan. Ajánlom!

Aktív napköziztetem a kutyámat, mert akkora a mozgásigénye. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen szolgáltatás, de nagyon jó, hogy ki se kell tenni a lábam. Mindig jönnek érte, és jól lefárasztva hozzák. 

Nyitás óta hordom a kutyámat a panzióba – rendszeresen. Megtetszett a hozzáállás, a profizmus, és valóban egyedülálló figyelmet kapnak a kutyusaim. Az ellátás pedig valóban prémium minőségű.

Én reggeltől estig dolgozom, ezért a kutyákat napközibe kell adnom. Mindent törtek-zúztak a kutyák, most már ez megoldódott, mert játszanak és szocializálódnak a napköziben, miközben én dolgozom. Jó.

Családtagként nekünk nagyon nehezünkre esett beadni a kutyát, mindenkinek az, akinek ennyire fontos, de néha nélküle kell utazni. Nagyon szeret a Dogmopolitenál lenni, sok barátot szerzett.

A Dogmopolite kollégája sétáltatja a kutyánkat. Pontos, és kedves is velük, ért hozzá. Előfordult, hogy lemondta, beteg lett, de ebben az esetben is mindig kaptam helyettesítést. A kutyám szereti.

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyakozmetikusok Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink