Vállalati hírek

Átfogó ellátás

Állatorvosi rendelőnkben átfogó állatorvosi ellátást nyújtunk, hogy biztosítsuk kedvence általános egészségét és jólétét. Tapasztalt állatorvosaink modern diagnosztikai berendezéseket és technikákat használnak az egészségügyi állapotok széles körének diagnosztizálásához és kezeléséhez. A rutinellenőrzésektől és oltásoktól kezdve az összetett műtétekig és a sürgősségi ellátásig minden páciensünk számára a legmagasabb színvonalú ellátást biztosítjuk. Hiszünk a háziállatok gondozásának proaktív megközelítésében, amely magában foglalja a rendszeres ellenőrzéseket, hogy felismerjük és megelőzzük az egészségügyi problémákat, mielőtt azok súlyossá válnának. 

Megelőzés

Hiszünk abban, hogy a megelőzés a kulcsa annak, hogy kis kedvence egészséges és boldog maradjon. Számos személyre szabott megelőző orvosi szolgáltatást kínálunk: állatorvosaink Önnel együtt kidolgoznak egy személyre szabott megelőző ellátási tervet, amely magában foglalhatja a rendszeres egészségügyi vizsgálatokat, élősködők elleni védelmet, fogászati ellátást és táplálkozási tanácsadást. Ezeknek a vizsgálatoknak a célja, hogy felderítsük az esetlegesen fennálló egészségügyi problémákat, és hatékony megelőző ellátást nyújtsunk.

Együttérzés

Megértjük, hogy kedvence családjának szeretett tagja, és mi is így bánunk vele. Együttérző állatorvosokból és személyzetből álló csapatunk elkötelezett amellett, hogy minden betegnek személyre szabott ellátást és figyelmet nyújtson. Jelentős időt arra, hogy meghallgassuk aggodalmait, és válaszoljunk minden kérdésére, így biztos lehet abban, hogy kedvence a lehető legjobb ellátásban részesül. Csapatunk továbbá elkötelezett amellett, hogy kedvence számára a lehető legkényelmesebbé és stresszmentesebbé tegye az élményt. 

Kényelem

Tudjuk, hogy az Ön ideje értékes, ezért számos kényelmi szolgáltatást kínálunk, hogy megkönnyítsük kisállatának gondozását. Online időpontfoglalási rendszerünk lehetővé teszi, hogy a látogatások idejét az Önnek tetsző időpontra ütemezze, rugalmas nyitvatartási időnk pedig megkönnyíti, hogy az állatorvosi ellátást beillessze elfoglalt időbeosztásába. Ezenkívül helyszíni gyógyszertárunk és laboratóriumunk lehetővé teszi, hogy gyors és pontos diagnózist és kezelést biztosítsunk. 

Tovább »