Vállalati hírek

Tapasztalt állatorvosokból álló csapatunk a kutyák, macskák és más kisállatok egyedi igényeinek megfelelő, megbízható márkák termékeinek választékát állította össze webshopunk kínálatában. Akár kiváló minőségű eledeleket és jutalomfalatokat, táplálékkiegészítőket, gyógyszereket, ápolószereket vagy más, a háziállatok ápolásához szükséges termékeket keres, itt megtalálja őket - rendeljen online, házhoz szállítással!

 

Élősködő elleni készítmények

Az élősködők elleni védelem elengedhetetlen a háziállatok egészsége szempontjából, mivel a paraziták számos betegséget és betegséget okozhatnak. Az élősködők elleni védekezésre szolgáló termékek rendszeres használata segíthet megelőzni a fertőzéseket, és védelmet nyújt a paraziták más háziállatokra és emberekre történő átterjedése ellen.

 

Probiotikumok, emésztés segítők

A háziállatoknak szánt probiotikumok segíthetnek javítani az emésztőrendszer egészségét és fokozhatják az immunitást azáltal, hogy elősegítik a hasznos baktériumok növekedését a bélben. Ez segíthet megelőzni a fertőzéseket, csökkenteni a gyulladást, és javíthatja a háziállatok általános egészségét és jólétét.

 

Szőr-, és bőrápolás

A bőr és a szőrzet ápolása létfontosságú a háziállatok számára, mivel a bőrük az első védelmi vonal a külső kórokozókkal szemben. A rendszeres ápolás, a megfelelő higiénia és az egészséges táplálkozás segíthet megelőzni a bőrfertőzéseket, javíthatja a szőrzet állapotát, valamint csökkentheti a vedlést és a szagot.

 

Vitaminok, immunerősítők, általános hatású készítmények

A vitaminok és immunerősítők segíthetnek javítani a háziállatok általános egészségi állapotát és jólétét. Erősíthetik az immunrendszert, elősegíthetik az egészséges növekedést és fejlődést, és csökkenthetik a betegségek és fertőzések kockázatát. A kiegyensúlyozott étrend és a táplálékkiegészítők alapvető tápanyagokat biztosíthatnak a háziállat egészségének támogatásához.

 

Ízületvédők, csont- és porcerősítők

Az ízületek, csontok és porcok védelme kulcsfontosságú a háziállatok általános egészsége és mobilitása szempontjából. A megfelelő táplálkozás, testmozgás és táplálékkiegészítők biztosítása segíthet megelőzni az ízületi és csontproblémákat, például az ízületi gyulladást és a csípőízületi diszpláziát, és javíthatja életminőségüket. A korai megelőzéssel késleltethető vagy minimalizálható ezeknek a betegségeknek a kialakulása.

 

Kenőcsök, sebkezelők

A megfelelő sebkezelés elengedhetetlen a háziállatok számára, mivel megelőzheti a fertőzéseket, elősegítheti a gyorsabb gyógyulást, és csökkentheti a fájdalmat és a kellemetlenségeket. Az állatorvos által ajánlott krémek és egyéb kezelések használata segíthet a seb megnyugtatásában, megakadályozhatja a nyalást vagy vakaródzást, és elősegítheti a háziállat gyógyulását.

 

Fültisztítók

A fültisztítás megelőzheti a fertőzéseket, eltávolíthatja a felesleges viaszt és törmeléket, és felismerheti a fülproblémák korai jeleit. A rendszeres fültisztítás a megfelelő termékekkel és technikákkal segíthet a fül egészségének megőrzésében és az olyan problémák megelőzésében, mint a fül atkák, fertőzések és halláskárosodás.

 

Idegrendszer támogatók, stresszoldók

A megfelelő táplálkozás, a táplálékkiegészítők, a testmozgás és a kényelmes környezet segíthet a szorongás csökkentésében, a viselkedési problémák megelőzésében és a relaxáció elősegítésében. Ez segíthet megelőzni vagy kezelni bizonyos, a stresszel összefüggő egészségügyi állapotokat, például a húgyúti fertőzéseket és az emésztési problémákat is.

 

Szemészeti készítmények

A szemgondozás megelőzheti a fertőzéseket, felismerheti a szemproblémák korai jeleit, és fenntarthatja a jó látást. A szem rendszeres tisztítása és ellenőrzése segíthet megelőzni az olyan problémákat, mint a kötőhártya-gyulladás, a szaruhártya-fekély és a szürkehályog. A megfelelő táplálkozás és a táplálékkiegészítők szintén támogathatják a szem jó egészségét.

 

Vese, húgyutak

A vese- és húgyúti gondozás megelőzheti és kezelheti az olyan problémákat, mint a vesebetegség, a húgyúti fertőzések és a hólyagkövek. A megfelelő folyadékpótlás, a megfelelő táplálkozás és az állatorvosnál végzett rendszeres ellenőrzések segíthetnek a vese és a húgyutak jó egészségének megőrzésében.

 

Köhögéscsillapítók

A tartós köhögés olyan alapvető egészségügyi problémák jele lehet, mint a légúti fertőzések, az allergia vagy a szívbetegség. Az állatorvos által végzett megfelelő diagnózis és kezelés segíthet a köhögés kezelésében és a súlyosbodás megelőzésében, javítva ezzel a háziállat légzőszerveinek egészségét.

 

Szív-, érrendszer támogató készítmények

A szív- és érrendszeri ápolószerek nélkülözhetetlenek a szívbetegségben szenvedő vagy annak kockázatának kitett háziállatok számára. Ezek a termékek közé tartozhatnak gyógyszerek, kiegészítők és speciális étrendek, amelyeket a szív egészségének támogatására és a szívbetegségek megelőzésére vagy kezelésére terveztek.

 

Májvédők

A májbetegségben szenvedő vagy annak kockázatának kitett háziállatok számára a májápoló termékek nélkülözhetetlenek lehetnek. Ezek a termékek közé tartozhatnak gyógyszerek, speciális étrendek és kiegészítők, amelyeket a májműködés támogatására és a májbetegségek megelőzésére vagy kezelésére terveztek.

 

Szájhigiénia

A szájhigiéniai ápolószerek megelőzhetik a fogbetegségeket, a rossz leheletet és más egészségügyi problémákat. Ezek a termékek közé tartozhatnak fogkefék, fográgók, szájöblítők és a száj egészségének megőrzésére tervezett speciális tápok.

 

Gyógytápok

A gyógytápok kulcsfontosságúak lehetnek bizonyos egészségügyi állapotok, például vesebetegségek, húgyúti problémák és gyomor-bélrendszeri problémák kezelésében. Ezeket a tápokat úgy tervezték, hogy biztosítsák a szükséges tápanyagokat és összetevőket a háziállat egészségének támogatásához és az adott egészségügyi állapot kezeléséhez.

 

Jutalomfalatok

A jutalomfalatok a háziállatok táplálkozásának alapvető részét képezhetik, mivel további tápanyagok, mentális stimuláció és a gazdival való kötődés forrásaként szolgálhatnak. Fontos azonban, hogy a háziállat korának, fajtájának és egészségi állapotának megfelelő, egészséges finomságokat válasszon, és kerülje a túladagolást.

 

Száraztápok

A háziállatoknak szánt száraztápok számos előnnyel járhatnak, például a fogak egészségének elősegítése a lepedék és a fogkő kialakulásának csökkentésével, a kényelmes és könnyű tárolás és tálalás, valamint a más típusú állateledelekhez képest költséghatékonyak.

 

Konzervek, nedves tápok

A háziállatoknak szánt nedves konzervek számos előnnyel járhatnak, például magas nedvességtartalommal rendelkeznek, ami segíthet a jó hidratáltság és a húgyutak egészségének fenntartásában, ízletesebbek és vonzóbbak a válogatós evők számára, valamint változatos textúrákat és ízeket biztosítanak.

Tovább »