Munkatársaink

Legfontosabb szempontunk a megfelelő gondozás és szolgáltatás biztosítása kedves négylábú ügyfeleink számára. Ebből kiindulva igen fontos a legalkalmasabb és legmegbízhatóbb munkatársak alkalmazása, hiszen tudjuk, hogy kedvencünk idegenekre való rábízása sokszor aggodalommal és bizalmatlansággal töltheti el a gazdikat.

Szolgáltatásainkat többéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak végzik, akik saját maguk is kutyatartók, sőt, talán többek is ennél – a kutya mindennapjuk középpontja, életük szenvedélye, valódi kutyarajongók. A mi célunk, hogy ebben a szeretetben és odaadásban részesíthessük az Ön kutyáját is.

A szeretet és odaadás ugyanakkor csak egy szempont, hiszen mindemellett a gazdik sokszor (számunkra természetesen) speciális igényekkel keresnek fel minket.

Legyen szó sajátos kiképzési vagy nevelési elvárásokról, viselkedési zavarok kezeléséről vagy a kutyus egészségének megőrzéséről, felkészült és naprakész információkkal rendelkező munkatársaik gondos felmérés után a legmegfelelőbb szolgáltatást dolgozzák ki ügyfeleink számára.

Munkatarsaink

A szolgáltatás szakmai tartalma mellett a rugalmasság a másik nagyon fontos szempont, hiszen ügyfeleink körét a nehezen kimozduló idősektől egészen a gyakran hetekig elfoglalt és külföldön tartózkodó üzletemberek és diplomaták teszik ki; igyekszünk az időbeni beosztást, a szolgáltatást és az anyagiakat illetően is rugalmasan kezelni kedves ügyfeleink elvárásait.

 

Cégvezetés

...Mert hiszünk abban, hogy professzionális szolgáltatáshoz szakszerű menedzsmentre van szükség...

Gárdos Péter

Gárdos Péter

Péter a Dogmopolite ügyvezetéséért felelős. Ausztriai érettségijét követően – Magyarországra visszatérve – a vendéglátóipari főiskolán szerzett idegenforgalmi BA, a Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdasági MA, majd a CEU-n MBA diplomát. Szakmai pályafutása során több vállalat ügyvezető igazgatói posztját is betöltötte. Magyarországi, ausztriai, svájci, valamint spanyolországi (országok, ahol huzamosabb ideig élt) munkatapasztalattal rendelkezik.

Kutyafelügyelő, -sétáltató, -kiképző és -kozmetikus kollégáink bemutatása

Hallgató Anna

Anna

Anna óriási kutyarajongó. Másfél éve adatott meg, hogy egy Lütyő nevű, fiatal mentett mudikeverék gazdija lehessen. Mielőtt saját kutyája hozzá került, menhelyeken gondozó munkával szerzett rengeteg kutyás tapasztalatot. Tavaly habilitációs kutyakiképzői tanfolyamot végzett. Szabadidejében Lütyővel rengeteget kirándulnak, lovagolni járnak és igyekeznek minden napot új kalanddá varázsolni. Anna szentendrei panziónk lelkes munkatársa.

Csonka Viktória

Viki

Viki 4 éves volt, amikor szülei meghozták az első kutyát életébe: Momót a Yorkiet. Később az utcáról is mentett egy vizslát, aki a mai napig családtag – így Viki szíve a kisebb és nagyobb kutyákhoz egyaránt húz. Gyerekkora óta tudta már, hogy állatokkal szeretne foglalkozni, és amióta a Dogmopolite Kutyapanzióban dolgozik, végre azt gyakorolhatja, amit igazán imád. Jelenleg Axel, az örökbefogadott tacskó keveréke boldogítja mindennapjait.

Pajtás Barbara Anna

Barbi

Barbi már 15 éve foglalkozik lovakkal, 13 éve pedig gazdája labrador-vizsla keverék kutyájának, akit a szentendrei Árvácska menhelyről hozott. Állattenyésztő mérnök végzettséggel rendelkezik a gödöllői egyetemről. Az etológia mindig szívügye volt, különös tekintettel a kutyákra és a lovakra, amely témának már-már valódi szakértője. Barbi a Dogmopolite szentendrei kutyapanziójának lelkes csapatát erősíti.

Kovács Alexandra

Alexandra

Alexának mindig is volt legalább egy kutyája, imádja őket, el sem tudja képzelni nélkülük az életet. 12 éves kora óta rendszeresen kutyaiskolában is tanul is velük, előtte pedig otthon nevelgette őket. A kutyás agility nagy szerelmese, versenyek, táborok rendszeres résztvevője, napjainkban Baileyvel, a mudijával végzi ezeket a programokat. Hamarosan belevág a kutyakiképző tanfolyamba is. Alexa szentendrei panziónk lelkes csapattagja.

Andrássy Krisztina

Krisztina

Krisztina imád lovagolni, emellett érdekli az akvarisztika, a rágcsálók, de leginkább a kutyák – ez az élete. Sokáig állatorvosi asszisztens volt, manapság a problémás kutyákkal való foglalkozás érdekli leginkább. Kutyakiképző, munkakutya-bíró, állatmentő; állatokat rehabilitál, majd gazdikat keres nekik. Fókuszában a kutyák csoport-dinamikája, valamint a kutya-gazdi kapcsolatának vizsgálata áll.

Kurucz Kata

Kata

Katának kiskora óta kutyái voltak, köztük kuvasz, majd újfundlandi. Jelenleg három kutyával él, két bichon havanese és egy amerikai pitbull terrier a család tagja. Kata szívén viseli az elhagyott kutyák sorsát és tesz is értük. 2016-ban végezte el az állatorvosi asszisztensi végzést, jelenleg pedig a kutyakozmetikusi diploma megszerzésén dolgozik. 2017 óta erősíti a Dogmopolite kutyapanzió csapatát.

Hajnal Mónika

Mónika

Mónika egy kis faluban nőtt fel, ahol természetes az állattartás – szülei is ezzel, valamint mezőgazdasággal foglalkoznak. A kutyákat imádja, jelenleg családjában nyolc kutyus él. Meggyőződése, hogy mindenki számára pozitív egy négylábú csoda jelenléte, összekovácsolja a családot, vigyáz az egészségünkre, testünkre, lelkünkre. Rengeteg tapasztalatát szigetszentmiklósi kutyapanziónkban kamatoztatja.

Vincze Nikoletta

Niki

Niki sétáltatóként kezdte cégünknél, de egy lehetőséget kihasználva budai panziónkban helyezkedett el. A kutyákat imádja, körülöttük forog világa. Mindig is kutya- és cicatulajdonos volt. Később rágcsálók is beléptek a körbe. 21 évesen örökbe fogadta Jaffar kutyust, majd a másodikat, Mágnest. Rendszeresen járnak kutyaiskolába. Niki 16 éves kora óta önkénteskedik állatotthonokban is, mert szívügye a kutyusok sorsa.

Major Edina

Edina

Edina gyermekkora óta rajong az állatokért, mindig is velük szeretett volna foglalkozni. A Dogmopoliteban betöltött munkaköre mellett állatorvosi tanulmányokat folytat. Saját kutyája Gina, 12 éves németjuhász, akivel túrázik, kirándul, táboroz, versenyez. Emellett egy csökönyös, de végtelenül kedves ló, Matyi és egy minden lében kanál, igazi bajkeverő, háromlábú mentett cica, Lackó színesítik a mindennapjait.

Kovács Viktória Dorina

Viki

Viki kiskora óta kutyatartó, jelenleg egy yorkshire terrier és egy kaukázusi tulajdonosa. Rengeteget sétálnak, kirándulnak. Otthon a lovával osztja meg életét, akit kutyái is imádnak. Hamarosan két közép ázsiai kutya is a csapatba kerül. Viki gyorsan barátkozik a kutyákkal és mindent megtesz, hogy jól érezzék magukat társaságában. Viki a Dogmopolite szigetszentmiklósi kutyapanzió és kutyanapközi lelkes csapattagja.

Móra Zsuzsanna

Lola

Lola kiskora óta állatimádó: voltak hüllői, rágcsálói, számtalan kóbor cicája, valamint egy menhelyről menekített kutyája. A nagy kedvenc természetesen a kutya. Az állatorvos asszisztensi képzés elvégzését követően egy évig az egészségügyi szakmában dolgozott. Lola hamarosan újabb kutya befogadására készül – addig is, és azt követően kutyapanziónk megbecsült és odaadó munkatársa.

Péntek Klaudia

Klaudia

Amióta Klaudia az eszét tudja, mindig voltak náluk kutyák, kicsik és nagyok egyaránt. Minden állatot imád, legyen az szőrös, tollas vagy pikkelyes. Állatorvosi asszisztensként végzett, így mondhatni, hogy szívügye minden állat sorsa. Kedvenc fajtája a Corgi. Szeret minden gazdi kérésének maximálisan eleget tenni és gondos odafigyeléssel vigyázni kedvencükre, hiszen Klaudia is pont ezt szeretné biztosítani a saját állatai számára.

Besenyei Ágnes

Ági

Áginak kisgyerekkora óta élete részei az állatok. A nyarakat általában nagyszülei tanyasi udvarán töltötte, ahol a kutyák is nagy szerepet kaptak, igy egész fiatalon már megtapasztalta, hogy milyen remek társ egy kutya. Kedvence a tacskó, jelenleg is színesíti egy az életét. A mai rohanó világban szükség van a minőségi ellátásra, Ági pedig nagyon szívesen gondoskodik a kedvencekről – így döntött panziónk mellett, ahol mára fontos gondozói szerepet tölt be.

Dúl Klaudia

Klaudia

Klaudia gyermekkora óta óriási állat-, de leginkább kutyabarát, ezért hamar úgy döntött, hogy főállásban is ezzel szeretne foglalkozni. 2010-ben elvégzete a kozmetikai tanfolyamot és azóta is kutyakozmetikázással foglalkozik, megszakítás nélkül. Jelenleg öt brazil masztiffal él, velük hazai és nemzetközi kiállítások rendszeres látogatója. Klaudia, az ország egyik legjobb kozmetikusa, az állatvédelem fáradhatatlan támogatója.

Nagy Alexandra

Alexandra

Alexandra 7 évesen kapta meg első kutyusát, egy westie-t, aki mindig lelkesen kísért a kozmetikába. Lovak, kutyák, macskák között nőtt fel. Jelenleg két cicával él együtt budapesti otthonában. 2019-ben agrár területen szerzett diplomát, majd ezt követte kozmetikusi képzése. A kozmetikában kedvencei a border collie-k, Shiba inuk és foxterrierek – Alexandra budai szalonunk lelkes és megbecsült munkatársa.

Sipos Veronika

Veronika

Veronika ötéves volt, amikor családja megszerezte első kutyáját, egy német juhászt. 11 évesen lett saját kutyája, egy újfundlandi, aki szép kort, 12 évet élt meg. Később menhelyeken sétáltatott, onnan szerezte Mónát, a Jack Russel tacskó keveréket, aki munkába is elkíséri. Veronika 2019-ben végezte el a kutyakozmetikus iskolát, és Veronika képessége annyira meggyőzött minket, hogy azon nyomban felvételt is nyert óbudai kozmetikánkban.

Jakab Eugénia

Eugénia

Eugénia kiskora óta óriási állatbarát, különösen a kutyák világa fogta meg már igen fiatal korában – ezen felbuzdulva döntött úgy, hogy szakmailag is velük szeretne foglalkozni. 2019-ben végezte el a kutyakozmetika képzést, majd 2021-ben az állatgondozói képzést is. Életét mind idáig végigkísérték a kutyák, jelenleg egy Angol cocker spániellel él és 6. kerületi kutyakozmetikánk csapatát erősíti.

Miskolczi Lilla

Lilla

Lilla születésétől fogva állattartó: kutyák, macskák, tyúkok, nyulak, teknősök, papagájok és kis rágcsálók is szerepeltek közöttük gyerekkorában. Lovardák, lovas versenyek rendszeres látogatója. Mindezek ellenére Lilla kedvence a kutya. Születését követően tacskóval nőtt fel, ezt követte egy dalmata, majd ezt egy boxer, egy keverék és végül egy cane corso követte. Kutyaiskolák rendszeres látogatója és szigetszentmiklósi panziónk megbecsült csapattagja.

Csorba Bianka

Bianka

Bianka kora gyermekkora óta kutyarajongó. Iskolás évei alatt már rendszeresen vitte haza az elkóborolt kutyákat, cicákat és próbált nekik gazdit keresni – sokszor viszont megtartotta őket. Első kutyáját, Mollyt, 8 évesen kapta. Iskola alatt végig állatokkal dolgozott, más munkát elképzelni sem tud. Továbbtanulás szempontjából is ezt a pályát tűzte ki célul, így leginkább a kutyakozmetikusi karriert.

Skultéti Anita

Anita

Anita gyerekkora óta kutyák között nevelkedett, mindig is több volt nekik. Jelenleg négy kutya él a családjában, az ötödik 2019-ben, 15 évesen ment el. Testvérével rendszeresen vittek haza kitett, elhagyott kutyákat, cicákat – egyik kutyájuk szintén egy mentett, elgázolt kutyus, akit imádnak. Kedvenc kutyusa Sziszi, egy hiperaktív yorkie. Szabadidejében is kutyázik, felvigyáz, önkénteskedik. Szigetszentmiklósi kutyapanziónk megbecsült tagja.

Tieger Szilvia

Szilvi

12 éves korában kapta Szilvi első kutyáját: Nanát, a keverékkutyust. 2 évig képezte. Utána képzésre kapott egy németjuhász szukát, Trudit. 1 évig tartotta a „kurzust”. Szűcs Adrienntől ezt követően megkapta a következő németjuhász kutyáját, Gigit, ami után már sorra érkeztek a képzésre váró kutyák. A Duhajdombi kutyasuliban kezdte a kutyakiképzést, immár 11 éve kiképző. Azóta BH1 kategóriában 1. és 2. helyezett is volt. Szilvi Kiképző csapatunk értékes tagja.

Stefán Vivien

Vivien

Vivien csecsemőkorától kezdve két bernáthegyi mellett cseperedett. Későbbi gyermekéveinek jelentős részében egy kis fekete keverék kísérte el. Ezt követően egy német vizsla (Diogenész) büszke gazdija lett, jelenleg egy kölyök német dog (Opusz) a négylábú társa. Viven 2020 óta kutyakozmetikus és a Dogmopolite budai kutyakozmetikájának megbecsült csapattagja.

Simon Kitti

Kitti

Kitti gyerekkora óta imádja az állatokat, velük nőtt fel, gondozásukban aktívan részt vett. Jelenleg három kutyával él, két yorkieval és egy amerikai staffordshire terrierrel. A kozmetikusi szakma már régóta vonzza, 2017-ben szerezte meg kutyakozmetikusi diplomáját előkelő minősítéssel, azóta is ezt a szakmát űzi. Minden kutyafajtát imád. Kitti a Dogmopolite kutyakozmetika Sugár üzletközpont egységének nagyra becsült

B Toth Sarolta

Saci

2007-ben végzett mint kutyakozmetikus, kitűnő eredménnyel. Kutyákkal 18 éve foglalkozik. Törpeuszkárral kezdte, majd ezt követően boxer-fanatikus lett, ami a mai napig nem változott. Saci kedvencei közé tartozik még a westie. Sportkutyázik, flyballozik, engedelmességi oktatást is végez – Saci kutyakiképző is egyben: Budapest-szerte több kutyaiskolában is volt oktató, amíg nem váltott teljes időben a kutyakozmetikusi pályára.

Katona Kinga

Kinga

Gyermekkora óta „állatbolond”: 9 éve kutyát és cicát egyaránt tart, akiket rendszeresen kozmetikáz. Állatorvosi könyveket, szakkönyveket olvas, fontos számára a szakmai fejlődés. Rendezvények, kiállítások látogatója. 2010-ben végzett kutyakozmetikus, aki a Dogmopolite csapatában a legjobbak közé fejlődött. Kedvenc fajtái a schnauzer és a vizsla. Nyírni és trimmelni egyaránt nagyon szeret és kíválóan tud is.

Szén Terézia

Terézia

Terézia tizenkét éves kora óta saját kutyával rendelkezik. 2001 óta Airedale Terrierek tulajdonosa, és az ő kozmetikázásuk során döntötte el, hogy ezt a szakmát választja. 2016. januárban végezte el a kutyakozmetikusi, valamint rehabilitációs kutyamasszőr-képzést. Évek óta vakvezető kutyákat támogat. A sok gyakorlat, szemináriumok és továbbképzéseknek köszönhetően Teréz az egyik legjobb kutyakozmetikus.