Munkatársaink

Legfontosabb szempontunk a megfelelő gondozás és szolgáltatás biztosítása kedves négylábú ügyfeleink számára. Ebből kiindulva igen fontos a legalkalmasabb és legmegbízhatóbb munkatársak alkalmazása, hiszen tudjuk, hogy kedvencünk idegenekre való rábízása sokszor aggodalommal és bizalmatlansággal töltheti el a gazdikat.

Szolgáltatásainkat többéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak végzik, akik saját maguk is kutyatartók, sőt, talán többek is ennél – a kutya mindennapjuk középpontja, életük szenvedélye, valódi kutyarajongók. A mi célunk, hogy ebben a szeretetben és odaadásban részesíthessük az Ön kutyáját is.

A szeretet és odaadás ugyanakkor csak egy szempont, hiszen mindemellett a gazdik sokszor (számunkra természetesen) speciális igényekkel keresnek fel minket.

Legyen szó sajátos kiképzési vagy nevelési elvárásokról, viselkedési zavarok kezeléséről vagy a kutyus egészségének megőrzéséről, felkészült és naprakész információkkal rendelkező munkatársaik gondos felmérés után a legmegfelelőbb szolgáltatást dolgozzák ki ügyfeleink számára.

Munkatarsaink

A szolgáltatás szakmai tartalma mellett a rugalmasság a másik nagyon fontos szempont, hiszen ügyfeleink körét a nehezen kimozduló idősektől egészen a gyakran hetekig elfoglalt és külföldön tartózkodó üzletemberek és diplomaták teszik ki; igyekszünk az időbeni beosztást, a szolgáltatást és az anyagiakat illetően is rugalmasan kezelni kedves ügyfeleink elvárásait.

Kutyapanziós és kutyakozmetikus munkatársaink bemutatása

Hallgató Anna

Anna

Anna óriási kutyarajongó. Másfél éve adatott meg, hogy egy Lütyő nevű, fiatal mentett mudikeverék gazdija lehessen. Mielőtt saját kutyája hozzá került, menhelyeken gondozó munkával szerzett rengeteg kutyás tapasztalatot. Tavaly habilitációs kutyakiképzői tanfolyamot végzett. Szabadidejében Lütyővel rengeteget kirándulnak, lovagolni járnak és igyekeznek minden napot új kalanddá varázsolni. Anna szentendrei panziónk lelkes munkatársa.

Csonka Viktória

Viki

Viki 4 éves volt, amikor szülei meghozták az első kutyát életébe: Momót a Yorkiet. Később az utcáról is mentett egy vizslát, aki a mai napig családtag – így Viki szíve a kisebb és nagyobb kutyákhoz egyaránt húz. Gyerekkora óta tudta már, hogy állatokkal szeretne foglalkozni, és amióta a Dogmopolite Kutyapanzióban dolgozik, végre azt gyakorolhatja, amit igazán imád. Jelenleg Axel, az örökbefogadott tacskó keveréke boldogítja mindennapjait.

Pajtás Barbara Anna

Barbi

Barbi már 15 éve foglalkozik lovakkal, 13 éve pedig gazdája labrador-vizsla keverék kutyájának, akit a szentendrei Árvácska menhelyről hozott. Állattenyésztő mérnök végzettséggel rendelkezik a gödöllői egyetemről. Az etológia mindig szívügye volt, különös tekintettel a kutyákra és a lovakra, amely témának már-már valódi szakértője. Barbi a Dogmopolite szentendrei kutyapanziójának lelkes csapatát erősíti.

Debreczeni Dominika

Dominika

Dominika 15 éve kapta meg az első kutyáját, és azóta imádja őket. Jelenleg is egy Eddie nevű keverék kutyus boldog gazdija, de több kutyával foglalkozik egyszerre. Mindig is a négylábúakkal szeretett volna dolgozni, tanulni róluk. Kutyakiképzői és rehabilitációs kutyakiképzői tanfolyamot végzett, ugyanakkor itt még nem ér véget a tanulás: a jövőben is a kutyákkal szeretne foglalkozni és segíteni rajtuk. Domi szentendrei kutyapanziónk megbecsült tagja.

Szabó Zsolt

Zsolt

Zsolt általános iskolás korában kapta első kutyáját – egy kóbor kutyust fogadta be. Azóta élete része a kutyák. Jelenleg egy hétéves kutyával osztja meg otthonát: Lili, a spániel keverék. Rengeteg panziós tapasztalatot szereztek már a múltban. Zsolt végzett rehabilitációs kiképző, így komoly rálátása van a problémás esetek megoldására. Szabadidejét is kutyás társaságban tölti, 2023 óta debreceni kutyapanziónk elkötelezett munkatársa.

Sápi Eszter

Eszter

Eszter már kiskora óta rajong az állatokért, legfőbbképpen a kutyákért – az életét sem tudná elképzelni nélkülük. Jelenleg három mentett kutyussal él együtt. Valamennyi fajtát imádja, de talán az amerikai staffordshire áll szívéhez a legközelebb. Minden vágya volt, hogy kutyákkal dolgozhasson, és ezt a vágyat cégünknél már meg is valósíthatja. Eszter debreceni kutyapanziónk megbecsült munkatársa, emellett debreceni kutyakozmetikánkban szépíti a vendégeket.

Szalontai Gréta

Gréta

Világéletében kutyarajongó volt, saját kutyáival már korán kutyaiskolába járt, emellett évekig önkénteskedett menhelyen. Az évek során több kiképzői tanfolyamot is elvégzett, hogy minél több kutyusnak tudja segíteni a gazdihoz jutást, illetve az ott maradást. Kutyapanziós munkája mellett kiképző is, fő profilja a családi kutyázás és a viselkedési problémák. Jelenleg egy 12 éves, menyhelyről fogadott kutyussal él, emellett aktívan lovagol is.

Ferenczi Viktória

Viktória

Viktória gyerekkora óta szereti az állatokat, volt már teknőse és voltak halai is. Napjainkban Sky, a hétéves husky az, aki boldogítja mindennapjait, és akitől rengeteg mindent tanul. A kutyákkal való munka boldoggá teszi, éppen ezért hálás, amiért szakmai életében is ezt űzheti. Korábbi kutyapanziós tapasztalatait Viktória a Dogmopolite debreceni egységében még magasabb szintre emelheti. Pszichológia tanulmányaiból kiindulva az, hogy segíthet a gazdiknak abban, hogy kutyájukra vigyáz, csak fokozza örömét.

Nyikos Orsolya

Orsolya

Orsi 20 éve a kutyák szerelmese. Életének mindig szerves része volt a kutyázás, kiképzői végzettsége mellett 2019-ben szerezte meg a kutya-fizioterapeuta diplomát. Jelenleg két aktív mudi lánnyal él, rengeteget mozognak, sportolnak, agilityznek. A Dogmopolite debreceni központjának fizioterapeuta szakértője és munkatársa – itt foglalkozik úszással, masszázzsal, aktív tornával, sérülések vagy ízületi problémák rehabilitációjával, illetve megelőzéssel.

Kurucz Kata

Kata

Katának kiskora óta kutyái voltak, köztük kuvasz, majd újfundlandi. Jelenleg három kutyával él, két bichon havanese és egy amerikai pitbull terrier a család tagja. Kata szívén viseli az elhagyott kutyák sorsát és tesz is értük. 2016-ban végezte el az állatorvosi asszisztensi végzést, jelenleg pedig a kutyakozmetikusi diploma megszerzésén dolgozik. 2017 óta erősíti a Dogmopolite kutyapanzió csapatát.

Hajnal Mónika

Mónika

Mónika egy kis faluban nőtt fel, ahol természetes az állattartás – szülei is ezzel, valamint mezőgazdasággal foglalkoznak. A kutyákat imádja, jelenleg családjában nyolc kutyus él. Meggyőződése, hogy mindenki számára pozitív egy négylábú csoda jelenléte, összekovácsolja a családot, vigyáz az egészségünkre, testünkre, lelkünkre. Rengeteg tapasztalatát szigetszentmiklósi kutyapanziónkban kamatoztatja.

Beke Panni

Panni

Panni életét az állatok iránti szeretet kiskora óta végigkísérte; mindig volt családjában kutya. Panni az Állatorvostudományi egyetemen végezte el a kisállatgyógyász asszisztens képzést. Szentendrei panziós csapatunkhoz való csatlakozása előtt több évig rendelőben dolgozott. A szívéhez közel áll a japán akita inu és a shiba inu fajták, szereti az önálló és karakteres kutyákat. Jelenleg is büszke gazdája Csibének, egy makacs shibának, és Ellának az idős golden retrievernek.

Major Edina

Edina

Edina gyermekkora óta rajong az állatokért, mindig is velük szeretett volna foglalkozni. A Dogmopoliteban betöltött munkaköre mellett állatorvosi tanulmányokat folytat. Saját kutyája Gina, 12 éves németjuhász, akivel túrázik, kirándul, táboroz, versenyez. Emellett egy csökönyös, de végtelenül kedves ló, Matyi és egy minden lében kanál, igazi bajkeverő, háromlábú mentett cica, Lackó színesítik a mindennapjait.

Kovács Viktória Dorina

Viki

Viki kiskora óta kutyatartó, jelenleg egy yorkshire terrier és egy kaukázusi tulajdonosa. Rengeteget sétálnak, kirándulnak. Otthon a lovával osztja meg életét, akit kutyái is imádnak. Hamarosan két közép ázsiai kutya is a csapatba kerül. Viki gyorsan barátkozik a kutyákkal és mindent megtesz, hogy jól érezzék magukat társaságában. Viki a Dogmopolite szigetszentmiklósi kutyapanzió és kutyanapközi lelkes csapattagja.

Móra Zsuzsanna

Lola

Lola kiskora óta állatimádó: voltak hüllői, rágcsálói, számtalan kóbor cicája, valamint egy menhelyről menekített kutyája. A nagy kedvenc természetesen a kutya. Az állatorvos asszisztensi képzés elvégzését követően egy évig az egészségügyi szakmában dolgozott. Lola hamarosan újabb kutya befogadására készül – addig is, és azt követően kutyapanziónk megbecsült és odaadó munkatársa.

Péntek Klaudia

Klaudia

Amióta Klaudia az eszét tudja, mindig voltak náluk kutyák, kicsik és nagyok egyaránt. Minden állatot imád, legyen az szőrös, tollas vagy pikkelyes. Állatorvosi asszisztensként végzett, így mondhatni, hogy szívügye minden állat sorsa. Kedvenc fajtája a Corgi. Szeret minden gazdi kérésének maximálisan eleget tenni és gondos odafigyeléssel vigyázni kedvencükre, hiszen Klaudia is pont ezt szeretné biztosítani a saját állatai számára.

Bihari Bernadett

Detti

Detti mindig is odaadással volt az állatok, főleg a kutyák felé. Jelenleg 3 kutyával büszkélkedhet, egy menhelyi kutyussal, egy másik gazditól befogadott kiskutyával, illetve egy keverék tacskóval, aki idén töltötte be a 13 éves kort és amely kutyusok mellett megismerhette a gazdik életét. Detti terápiás kutyamasszőr, flexiós mozgásterapeuta, kutyakozmetikus és kisállategészségügyi asszisztens. Menhelyi munkatársi pozíciót követően állatklinikán, majd szentendrei panziónkban helyezkedett el.

Dúl Klaudia

Klaudia

Klaudia gyermekkora óta óriási állat-, de leginkább kutyabarát, ezért hamar úgy döntött, hogy főállásban is ezzel szeretne foglalkozni. 2010-ben elvégzete a kozmetikai tanfolyamot és azóta is kutyakozmetikázással foglalkozik, megszakítás nélkül. Jelenleg öt brazil masztiffal él, velük hazai és nemzetközi kiállítások rendszeres látogatója. Klaudia, az ország egyik legjobb kozmetikusa, az állatvédelem fáradhatatlan támogatója.

Nagy Alexandra

Alexandra

Alexandra 7 évesen kapta meg első kutyusát, egy westie-t, aki mindig lelkesen kísért a kozmetikába. Lovak, kutyák, macskák között nőtt fel. Jelenleg két cicával él együtt budapesti otthonában. 2019-ben agrár területen szerzett diplomát, majd ezt követte kozmetikusi képzése. A kozmetikában kedvencei a border collie-k, Shiba inuk és foxterrierek – Alexandra budai szalonunk lelkes és megbecsült munkatársa.

Sipos Veronika

Veronika

Veronika ötéves volt, amikor családja megszerezte első kutyáját, egy német juhászt. 11 évesen lett saját kutyája, egy újfundlandi, aki szép kort, 12 évet élt meg. Később menhelyeken sétáltatott, onnan szerezte Mónát, a Jack Russel tacskó keveréket, aki munkába is elkíséri. Veronika 2019-ben végezte el a kutyakozmetikus iskolát, és Veronika képessége annyira meggyőzött minket, hogy azon nyomban felvételt is nyert óbudai kozmetikánkban.

Orosz Eszter

Eszter

Eszter már gyerekkorában eltervezte, hogy bármilyen munkája is lesz, kutyákkal dolgozik majd – így lett kutyakozmetikus. Hamar szerelmes lett ebbe a szakmába; imádja, hogy minden nap új kutyaszemélyiségeket ismerhet meg és célja, hogy minden vendége, beleértve a gazdikat is, vidáman és szeretettel távozzanak. Eszter újbudai kozmetikai szalonunk csapatát erősíti, ahol nap mint nap tanúbizonyságot tesz szakmai felkészültségéről.

Miskolczi Lilla

Lilla

Lilla születésétől fogva állattartó: kutyák, macskák, tyúkok, nyulak, teknősök, papagájok és kis rágcsálók is szerepeltek közöttük gyerekkorában. Lovardák, lovas versenyek rendszeres látogatója. Mindezek ellenére Lilla kedvence a kutya. Születését követően tacskóval nőtt fel, ezt követte egy dalmata, majd ezt egy boxer, egy keverék és végül egy cane corso követte. Kutyaiskolák rendszeres látogatója és szigetszentmiklósi panziónk megbecsült csapattagja.

Csorba Bianka

Bianka

Bianka kora gyermekkora óta kutyarajongó. Iskolás évei alatt már rendszeresen vitte haza az elkóborolt kutyákat, cicákat és próbált nekik gazdit keresni – sokszor viszont megtartotta őket. Első kutyáját, Mollyt, 8 évesen kapta. Iskola alatt végig állatokkal dolgozott, más munkát elképzelni sem tud. Továbbtanulás szempontjából is ezt a pályát tűzte ki célul, így leginkább a kutyakozmetikusi karriert.

Skultéti Anita

Anita

Anita gyerekkora óta kutyák között nevelkedett, mindig is több volt nekik. Jelenleg négy kutya él a családjában, az ötödik 2019-ben, 15 évesen ment el. Testvérével rendszeresen vittek haza kitett, elhagyott kutyákat, cicákat – egyik kutyájuk szintén egy mentett, elgázolt kutyus, akit imádnak. Kedvenc kutyusa Sziszi, egy hiperaktív yorkie. Szabadidejében is kutyázik, felvigyáz, önkénteskedik. Szigetszentmiklósi kutyapanziónk megbecsült tagja.

Tieger Szilvia

Szilvi

12 éves korában kapta Szilvi első kutyáját: Nanát, a keverékkutyust. 2 évig képezte. Utána képzésre kapott egy németjuhász szukát, Trudit. 1 évig tartotta a „kurzust”. Szűcs Adrienntől ezt követően megkapta a következő németjuhász kutyáját, Gigit, ami után már sorra érkeztek a képzésre váró kutyák. A Duhajdombi kutyasuliban kezdte a kutyakiképzést, immár 11 éve kiképző. Azóta BH1 kategóriában 1. és 2. helyezett is volt. Szilvi Kiképző csapatunk értékes tagja.

Botos Bernadett

Bernadett

Bernadett kiskora óta állatok mellett élt, mindig is jelentős szerepet játszottak életében. A kutyákat különösképpen imádja, jelenleg is két kutyával él. Gyermekkora óta tudja, hogy bármilyen munkája is legyen majd, az állatokkal kapcsolatos kell, hogy legyen. Leírhatatlan boldogságot adnak neki a mindennapokban, ezért is döntött a kutyakozmetikus pálya mellett.

Simon Kitti

Kitti

Kitti gyerekkora óta imádja az állatokat, velük nőtt fel, gondozásukban aktívan részt vett. Jelenleg három kutyával él, két yorkieval és egy amerikai staffordshire terrierrel. A kozmetikusi szakma már régóta vonzza, 2017-ben szerezte meg kutyakozmetikusi diplomáját előkelő minősítéssel, azóta is ezt a szakmát űzi. Minden kutyafajtát imád. Kitti a Dogmopolite kutyakozmetika Sugár üzletközpont egységének nagyra becsült

B Toth Sarolta

Saci

2007-ben végzett mint kutyakozmetikus, kitűnő eredménnyel. Kutyákkal 18 éve foglalkozik. Törpeuszkárral kezdte, majd ezt követően boxer-fanatikus lett, ami a mai napig nem változott. Saci kedvencei közé tartozik még a westie. Sportkutyázik, flyballozik, engedelmességi oktatást is végez – Saci kutyakiképző is egyben: Budapest-szerte több kutyaiskolában is volt oktató, amíg nem váltott teljes időben a kutyakozmetikusi pályára.

Katona Kinga

Kinga

Gyermekkora óta „állatbolond”: 9 éve kutyát és cicát egyaránt tart, akiket rendszeresen kozmetikáz. Állatorvosi könyveket, szakkönyveket olvas, fontos számára a szakmai fejlődés. Rendezvények, kiállítások látogatója. 2010-ben végzett kutyakozmetikus, aki a Dogmopolite csapatában a legjobbak közé fejlődött. Kedvenc fajtái a schnauzer és a vizsla. Nyírni és trimmelni egyaránt nagyon szeret és kíválóan tud is.

Szén Terézia

Terézia

Terézia tizenkét éves kora óta saját kutyával rendelkezik. 2001 óta Airedale Terrierek tulajdonosa, és az ő kozmetikázásuk során döntötte el, hogy ezt a szakmát választja. 2016. januárban végezte el a kutyakozmetikusi, valamint rehabilitációs kutyamasszőr-képzést. Évek óta vakvezető kutyákat támogat. A sok gyakorlat, szemináriumok és továbbképzéseknek köszönhetően Teréz az egyik legjobb kutyakozmetikus.